25 / 04 / 2024

Adıyaman'a ulaşım için ayrılan ödenekler mecliste konu oldu!

Adıyaman'a ulaşım için ayrılan ödenekler mecliste konu oldu!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarca Adıyaman'a yönelik hizmetler için ayrılan ödeneklere ilişkin soru önergesi hazırlandı..



Adıyaman a ulaşım için ayrılan ödenekler mecliste konu oldu!


CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarca Adıyaman'a yönelik hizmetler için ayrılan ödeneklere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından cevaplandırılmasını talep etti.


Tanrıkulu'nun soruları

1. 2017 Mali yılı içerisinde Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman iline ayrılan ödeneklerinin miktarları nelerdir?


2. 2017 Mali yılı içerisinde Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman ili, kendisine ayrılan ödenekleri açısından Türkiye ortalamasında kaçıncı sıradadır?


3. 2017 Mali yılı içerisinde Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman ili, diğer iller ödenekleri açısından ne durumdadır?


4. 2017 Mali yılı içerisinde Bakanlığınıza bağlı kurum ve kuruluşların Adıyaman, ödenekleri açısından karşılaştırıldığında ortaya nasıl bir tablo çıkmaktadır?




Geri Dön