29 / 03 / 2024

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...



Türkiye’nin 72 ilinden 100’ün üzerinde muhtar adıyaman tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen muhtarlar, Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler. Nemrut Dağı’nın kar yağışı nedeniyle ulaşıma açık olmamasından dolayı ziyaret edemeyen muhtarlar, sahabe Saffan Bin Muattal Hazretleri’nin kabrini, Cendere Köprüsünü ve Arsemia Ören yerini ziyaret etti.

Muhtarlar sahabe Saffan Bin Muattal Hazretleri’nin kabrini ziyaret ettiklerinde Sahabe Cami İmamı Ömer Ünsal’dan bilgi aldılar.


Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, toplantının ve ziyaretin amacına ulaştığını dile getirdi.

Taş, organizasyonda emeği geçen ve destek veren Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve basın mensuplarına şükranlarını sundu.


Geri Dön