19 / 04 / 2024

Adıyaman'ın yeni otogarı ne zaman açılacak?

Adıyaman'ın yeni otogarı ne zaman açılacak?

ADIYAMAN Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalinin hizmete girebilmesi için yetkililer ve firma sorumlularının katıldığı toplantı düzenlendi.



Yapımı tamamlanan yeni otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, başkanlığında bir araya gelen işletme ihalesini alan firmanın yetkilileri ile otobüs firması yetkilileri görüş alışverişinde bulundu.


157 hizmet noktasının bulunduğu otogarın kısa süre içerisinde hizmete girebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkanı Kutlu, “Bizim tek gayemiz halkımızın yapılan bu hizmetten en sağlıklı şekilde yararlanabilmesidir. Bunun için uzun zamandır sürdürdüğümüz çalışmalar tamamlanma noktasına geldi. Bugün şehirlerarası otobüs firması yetkililerimiz ile işletmeyi alan firmamızın yetkililerini bir araya getirerek, vatandaşımızın en sağlıklı biçimde bu otogardan faydalanmasının ilk adımını attık. İnşallah sonuç ilimiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olur” diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön