19 / 04 / 2024

Adnan Akgün: Çatalağzı'nı yeniden imar ediyorum!

Adnan Akgün: Çatalağzı'nı yeniden imar ediyorum!

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün yol çalışmaları hakkında bilgi verdi, Akgün, "Göçük altı yol bağlantımızı yaklaşık 1 ay evvel çalışmaya başladık. Çalışmaları devam ediyor." dedi.



Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Çatalağzı beldesi belediye başkanı Adnan Akgün, Yaka mevkiinden başlayarak Göçükaltı ve Ömerağzı’nı birbirine bağlayan 2 kilometrelik yolun yapımına başlandığını ve çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, yolun önümüzdeki 1 ay içinde tamamlanacağı müjdesini vererek şunları söyledi:

 

ÖNCE YOLARIMIZI YAPACAĞIZ.. 

Göçük altı yol bağlantımızı yaklaşık 1 ay evvel çalışmaya başladık. Yaka mahallemize çıkan yoldan Göçükaltı bağlantısı ve artı birde Ömerağzı bağlantısı yapacağız. Çalışmaları devam ediyor. Burada amaç Çatalağzı’nı alta ki çanaktan kurtarıp dağın zirvelerine ve denize ulaştırmak, halkı buralarla bütünleştirmek için en temel yol, ulaşım gerekiyordu. O anlamda ilk etapta yol çalışmalarımıza başladık. Ulaşımımızı da sağladıktan sonra diğer sosyal kültürel etkinlikler, onlar tamamlayıcı etkinlikler sonradan gelecek. Önce yolarımız bitirmemiz gerekiyor. 2 kilometrelik bir yol olacak ve parke kaplama yapacağız. Şimdi alt yapı ve istinat duvarlarını yapıyoruz.

Yolumuz gayet geniş olacak. Su kanallarını, menfezlerini da yapıp gayet güzel bir yol yapıyoruz. Yani ileri ki yıllara da hitap edecek şekilde bu dağı zirvelerini farklı amaçlarla da kullanmak içinde onun bir alt yapısı bir yerde. 

Biz Çatalağzı’nın imar planlamasını güncelliyoruz. Sondaj çalışmalarımız var, zemin etütlerini yapıyoruz. Zirvelerde de yaptık bunu. Sondaj çalışmaları devam ediyor ve son noktasına geldik, bitiyor zemin etüdü anlamında. 

 

GÖÇÜKALTI’YLADA BİR YERDE ÇATALAĞIZ’NIN, KİLİMLİ’NİN KUCAKLAŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ 

Yolun nihayete erdiği,. Sona erdiği nokta burası. Göçükaltı dediğimiz mesire yerine inen yol. Yağmurlar çalışmaları biraz etkiledi gecikme o yüzden oldu. Zorlu bir çalışma oldu ama başardık. İşin zorlu tarafını yendik. Allah izin verirse artık parkeyi döşeyip çıkacağız. Göçükaltı’yla da bir yerde Çatalağzı’nın, Kilimli’nin kucaklaşmasını sağlayacağız. Buralara ulaşım zorluğundan dolayı rahat inilip çıkılamıyordu. Halkımız gayet rahat buralar inip gelebilecekler. Biz bir ay içerisinde biteceğini hesap ediyoruz. Halkımızın hizmetine sunacağız

 

GÖÇÜKALTI YOLUMUZU ÖMERAĞZI PLAJIMIZA BAĞLAMIŞ OLACAĞIZ.. 

Bu tarafta mevcut ham bir yol vardı. Bunu revize ediyoruz. Beton parke yapacağız. Göçükaltı yolumuzu Ömerağzı plajımıza bağlamış olacağız. Bunun çalışmasıdır bu. Az ileride buradan Yaka Mahallesi’ne bağlantı yapıyoruz tekrar. Komplike bir yol yapısı olacak. Mahallede ufak tefek çalışmalarımı var onları zikretmeyeceğim ama ana büyük çalışmalarımız bu yol çalışmalarımızdır. 

 

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN..

 Şimdi alt yapı çalışmalarından dolayı, yol yapımı çalışmalarından dolayı, haliyle çevreye, halkımıza, insanlarımıza, toplumumuza rahatsızlık veriyoruz. Ama bu geçici bir rahatsızlık. Yaklaşık bir-bir buçuk ay sürecek bir rahatsızlık. Tüm bu rahatsızlıktan dolayı, çevreye ve insanlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm halkımızda özür diliyorum. Bizi anlayışla karşılayacaklarına eminim. 


Yeni Adım


Geri Dön