29 / 03 / 2024

Adnan Köşker: 2B'de yıkım olmayacak!

Adnan Köşker: 2B'de yıkım olmayacak!

AK Parti belediye meclis üyeleri ile Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti.




AK Parti belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti. 


Vatandaşların hizmetlere ve projelere ilişkin görüş ve taleplerini alan Başkan Köşker, bölgede bulunan hemşeri derneklerinin lokallerine de uğradı. Hemşeri demeklerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşların sorularını yanıtlayan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazilerine ilişkin vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. 


YIKIM YOK! 

2B ve hazine arazisi üzerinde bulunan mahallenin planlarının yapıldığını vurgulayan Başkan Köşker, "Başkan Köşker konuşmasının devamında, "Y.Selim ve Hürriyet mahallelerimiz 1/1000'lik planları olmayan iki mahallemiz. 

2B statüsünde arazi üzerinde bulunan bu mahallelerimiz için ilgili yasanın geçmesinden sonra 1/1000 planlarımızı hazırladık bakanlığımıza sunduk. 2B arazileri tüm ülke genelinde olduğu gibi TOKİ'ye devredilmişti. Şimdi ise gelinen noktada 2B arazilerini TOKİ'den geri aldık. Hayırlı olsun. Bölgede yıllardır kasıtlı olarak yayılmak istenen  TOKİ  yıkım yapacak şeklindeki haberlerin doğru olmadığı tescillenmiş oldu. 



Ovapınar




Geri Dön