18 / 04 / 2024

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.



Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. 


DURSUN ÖZBEK DAĞILDI!

Öztürk, "Galatasaray böyle yaşamaya devam ederse, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz. Bu yüzden Riva'dan gelen para bir şey ifade etmiyor. Başkan müjde olarak yeni salon dedi ama ben başımıza çıktı diyeceğim. Bu salon için 100 milyon dolar gerekiyor. Stadın üst hakkını 6 sene sonra aldık. Özbek'i tebrik ederim.  Ankara  ile uğraşmak zordur. Başkan iyi niyetli ama dağıldı. Dağılması da normal, çünkü yol haritası yok" dedi 25 Mart'taki mali genel kurulda Özbek'in seçim kararı almayacağını söyleyen Öztürk, "Çünkü, bürokrasi ile çok detaylı anlaşmalar yapıldı. Onun riskini almaz.. Seçim 2018'de olacaktır Ben de adaylığı düşünebilirim" diye konuştu.


UEFA CEZA VERMELİ AMA...

Öztürk, UEFA ile ilgili riskin sürdüğünü ifade ederek, "Şuan ki mali şartlarda UEFA'nın yine ceza uygulaması gerekir. Ancak Dursun Özbek, UEFA'yla gerekli görüşmeleri yapıyor. UEFA da böyle zor bir durumda olan takıma tölerans tanıyabilir" ifadesini kullandı.


Takvim


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


TT Arena'nın üst kullanım hakkı ve spor salonu için çok önemli adımlar atan Başkan Dursun Özbek'in mali genel kurulda üyelere bir müjde daha vereceği öğrenildi. Özbek'in Florya'dan çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsa için anlaşmaları da tamamladığı belirlendi. Yeni tesisin inşaatına mayısta başlanması planlanıyor.


Takvim


Geri Dön