25 / 04 / 2024

Adnan Polat: Büyükçekmece'ye gökdelen dikmiyoruz

Adnan Polat: Büyükçekmece'ye gökdelen dikmiyoruz

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, başkan İrfan Aktar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya kulüp başkanı Adnan Polat ve



Büyükçekmece arazisini kiraladıktan sonra da feryat figan üzerlerine gelindiÄŸini söyleyen Polat, "Biz oraya gökdelen dikmeyeceÄŸiz, spor alanları yapacağız" diye konuÅŸtu.

Başkan Polat, Büyükçekmece'deki araziye imar planları neye müsaade ediyorsa onu yapacaklarını kaydederek, "Sanılıyor ki göl havzasında gökdelen yapacağız. Böyle bir şey yok. Biz orada spor alanları, futbol okulları ve
altyapıya yönelik çalışmalar yapacağız" dedi.

"STATTA KAYBIMIZ BÃœYÃœK OLDU"
Stadın yapımında 6-7 ay gecikme yaşandığını ifade eden Polat, bunun da kendilerine maddi-manevi büyük kayıplar verdiğini anlattı. İnşaatı yapacak yüklenici firmanın yönetim kurulu başkanı ile görüştüğünü kaydeden Adnan Polat, şunları söyledi:

"Kendisi stadı devralması için durum tespiti yapmak zorunda, bir taraftan da kısmen yeni taşeronlarla anlaşma yapmak üzere. En geç bu ayın sonunda full olarak çalışmayı orada göreceğiz. Temennim bu konuda gecikme olmasın. Bu gecikmenin bize maddi ve manevi kayıpları büyük oldu. Bu 6-7 aylık gecikme nakit akışımızda büyük sıkıntı yarattı. İhaleyi alan firma tecrübeli, güçlü ve bu işi zamanında yapabilecek bir firmadır. Teknik şartname bizim süzgecimizden geçiyor. TOKİ ile görüşmemiz olacak. Bizim arzu ettiğimiz şekilde teslim edilmesini bekliyoruz."

Sportif konulara çok fazla girmek istemediğini belirten Adnan Polat, tüm branşlardaki takımların yarışmalar için hazır olduğunu ve ödemelerinin yüzde 99'unun düzenli olarak yapıldığını kaydetti.

"PROJELERDEN 25 MÄ°LYON LÄ°RA GELÄ°R BEKLÄ°YORUZ"
Galatasaray Başkanı Polat, üzerinde çalıştıkları 4-5 projenin teker teker hayata geçmeye başladığını vurgulayarak, "Bunların her birine 100 bin taraftarın üye olması halinde, kulüp olarak yıllık 25 milyon lira gelir elde etmeyi bekliyoruz" dedi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Polat, "(25 milyon taraftarımız var) diyoruz. Galatasaray TV'ye abonelik, İnternet TV abonelik, Galatasaray Mobil, GS Bilyoner, Galatasaray Kredi Kartı gibi projelerimiz var. Bunların her birine 100'er bin kişi üye olursa büyük bir gelir elde ederiz. Galatasaraylıları bunlara üye olmaya çağırıyorum" şeklinde konuştu.
AA


Geri Dön