19 / 04 / 2024

Adnan Polat: Seyrantepe'de dualarım kabul oldu

Adnan Polat: Seyrantepe'de dualarım kabul oldu

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ihaleyi TOKİ'nin üstlendiğini açıklaması üzerine 'İçimden bir ses ihale iptal olsun, bu işi TOKİ yerine getirsin diyordu



Dualarım kabul oldu' dedi. İki ay önce  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar ile bir araya geldiğini ifade eden Polat, uzun bir görüşme yaptıktan sonra, kendisinin, 'Bu işin arkasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu stadın yapımı ihale süreci sonunda bir yüklenici firmaya verilmese bile tarafımızdan gerçekleştirilecek sözünü aldığını' söyledi. Seyrantepe'nin 'devlet güvencesi' altında inşa edileceğinin altını çizen Polat, 'Ve öyle sanıyorum ki gelecek yıl bu aylarda bizde orada yeni futbol sezonuna merhaba diyeceğiz' şeklinde konuştu. Polat ile birlikte Estonya'da bulunan yöneticilerden Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin de Seyrantepe Stadı'nın TOKİ tarafından yapımının gerçekleştirilmesinin kendilerini son derece memnun ettiğini bildirdi.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Polat: Dualarım kabul oldu

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, TOKİ'nin 4'üncü ihaleyi iptal edip, Seyrantepe Stadı inşaatını kendisinin yapacağına dair kararı çok olumlu bulduğunu söyledi. Polat 2 ay önce TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile biraraya geldiğini ve uzun bir görüşme yaptıktan sonra, kendisinin, “Bu işin arkasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu stadın yapımı ihale bir yüklenici firmaya verilmese bile tarafımızdan gerçekleştirilecek sözünü aldığını” söyledi. Adnan Polat “Şükürler olsun ki Seyrantepe devlet güvencesi altında inşaa edilecek ve gelecek yıl bu aylarda orada yeni sezona merhaba diyeceğiz. Dualarım kabul oldu” dedi. Işın Çelebi de “Bu karar oldukça doğru ve pozitif bir karar” diye konuştu. Çelebi, “TOKİ, Ali Sami Yen arazisinde 10 dönümü yeşil alana ayıracak, Mecidiyeköy Meydanı trafiği rahatlatılacak. Kalan 25 dönümde proje geliştirilecek” dedi.
Hürriyet

Şükürler olsun ki stadı TOKİ yapacak

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, TOKİ'nin, Seyrantepe Stadı inşaatını üstlenmesini sevinçle karşıladı. Polat, 2 ay önce TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile biraraya geldiğini ve kendisinin “Bu işin arkasında Başbakanımız  var. Stadı kimse yapmazsa biz yaparız' sözünü aldığını” söyledi. Polat “Şükürler olsun ki Seyrantepe devlet güvencesinde inşaa edilecek ve gelecek yıl orada yeni futbol sezonuna merhaba diyeceğiz” dedi.
Star

Adnan Polat: Dualarım kabul oldu
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Toplu Konut İdaresi TOKİ'nin ihaleyi iptal edip, Seyrantepe Stadı inşaatının kendileri tarafından üstlenildiğini açıklaması üzerine DHA'ya açıklama yaptı. Polat iki ay önce TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile bir araya geldiğini ve uzun bir görüşme yaptıktan sonra, kendisinin, “Bu işin arkasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu stadın yapımı ihale süreci sonunda bir yüklenici firmaya verilmese bile tarafımızdan gerçekleştirilecek sözünü aldığını” söyledi.
Adnan Polat, “Şükürler olsunki Seyrantepe bir devlet güvencesi altında inşaa edilecek ve öyle sanıyorum ki gelecek yıl bu aylarda bizde orada yeni futbol sezonuna merhaba diyeceğiz” dedi.
Polat ile birlikte Estonya'da bulunan yöneticilerden Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin de Seyrantepe Stadı'nın TOKİ tarafından yapımının gerçekleştirilmesinin kendilerini son drerece memnun ettiğini bildirdi.
Radikal


Geri Dön