20 / 04 / 2024

Adora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž. kuruldu!

Adora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž. kuruldu!

Adora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mustafa Sime, Başkan Yardımcısı olarak Bekir Kerem Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Murat Sağlar ile Murat Vehbi Süral görev yapacak



İstanbul 'un Erenköy Bölgesi 'nde yer alan Adora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi; Murat Vehbi Süral,   Mustafa Sime Ali Murat Akpınar, Murat Sağlar ve Bekir Kerem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Firmanın iş konusu; Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin sermaye paylaşımı şöyle;

-83 bin 250 TL 'si Murat Vehbi Süral 'a,
-83 bin 500 TL 'si Mustafa Sime 'ye,
-83 bin 250 TL 'si Ali Murat Akpınar 'a,
-125 bin TL 'si Murat Sağlar 'a,
-125 bin TL 'si Bekir Kerem Aydoğdu 'ya ait durumda.

Adora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mustafa Sime, Başkan Yardımcısı olarak Bekir Kerem Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Murat Sağlar ile Murat Vehbi Süral görev yapacak.

Adres: Kantarcı Rıca Sokak, Unan Apt.-Erenköy
Tel: 0216 355 53 65


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön