25 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Adres Sancaktepe konut fiyatları büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede toplam 300 adet daire yer alıyor.



Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildiği  Adres Sancaktepe  Evleri 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres Sancaktepe konut fiyatları metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor.  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükselen proje 25 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 


Dumankaya Adres Sancaktepe'nin sosyal yaşam olanakları sauna, çocuk oyun alanları, fitness, spor alanları ve yüzme havuzundan meydana geliyor. 


Adres Sancaktepe Residence'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare, maksimum 211 metrekare olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. 


Adres Sancaktepe konut fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 372 bin 240 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. 


Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim

Tel: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön