28 / 03 / 2024

Adres Sancaktepe Konutları fiyatları!

Adres Sancaktepe Konutları fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Adres Sancaktepe Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.



Adres Sancaktepe Rezidans  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükseliyor. Toplamda 300 adet dairenin yer aldığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor.


Adres Sancaktepe Konutları fiyatları alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanına sahip.


Dumankaya Adres Sancaktepe'de peşinde yüzde 12 indirim, banka kredili alımlarda yüzde 6 indirim ve firma bünyesinde kredi kullanıldığında yüzde 4-6 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. 


Sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, spor alanları gibi sosyal yaşam alanlarının yer aldığı  Adres Sancaktepe  Konutları fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 


Adres Sancaktepe Evleri'nde yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. Yüzde 50 peşinatta ise kalan bedel için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 


Adres Sancaktepe Rezidans iletişim

Telefon: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön