24 / 04 / 2024

Adres Yalıkavak projesi başladı!

Adres Yalıkavak projesi başladı!

M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor...



M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Projeye ilginin yoğun olduğunu söyleyen M2 Turizm İnşaat yetkilileri, “Proje, denize sıfır konumu ve geniş bir yeşil alanda villaların birbirlerinden tamamen bağımsız olmaları ile dikkat çekiyor. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor” dedi.


32 adet villa ve 14 adet villa dairesi olarak planlanan projeyi anlatan yetkililer, şu bilgileri verdi: “Ayrıca villaların yaklaşık 500 m2 ila 1200 m2 bahçeleri ve özel havuzları ile birlikte villa sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projenin denize sıfır olarak planlanmış olması, villa sakinlerinin yürüme mesafesiyle sahildeki iskeleye, teknelerine ve kumsala ulaşmalarını sağlıyor. Yalıkavak marinaya sadece 7 dakika mesafede olan projemiz, manzarasıyla da öne çıkıyor. Adres Yalıkavak’ta, 2017'nin Şubat ayında yaşam başlıyor.”



Hürriyet 


Geri Dön