26 / 04 / 2024

Afganistan'dan gelen heyet Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Afganistan'dan gelen heyet Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Aralarında Kabil Valisi'nin de bulunduğu Afganistan'dan gelen 20 kişilik bir heyet, Altındağ Belediyesi' nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını yakından görmek için Altındağ'ı ziyaret etti...



Ankara'daki büyükelçilikler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından yakından takip edilen ve çalışmaları ilgiyle izlenen Başkan Tiryaki'nin yoğun ziyaretçi trafiği sürüyor. 


Ankara'daki büyükelçilikler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından yakından takip edilen ve çalışmaları ilgiyle izlenen Başkan Tiryaki'nin yoğun ziyaretçi trafiği sürüyor. Altındağ Belediyesi, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla birçok yabancı ülkeye örnek oluyor. 


Aralarında Kabil Valisi'nin de bulunduğu Afganistan'dan gelen 20 kişilik bir heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını yakından görmek için Altındağ'ı ziyaret etti. Altındağ Belediyesi'nin Afgan ziyaretçileri, Altındağ Belediyesi'nin tecrübelerinden faydalandı. Altındağ'daki kentsel dönüşüm projeleri ve restorasyon çalışmalarının , yurtdışında da büyük bir ilgiyle takip edildiğini ve örnek alındığını söyleyen Afgan heyet. Başkan Tiryaki'nin başarılarını takdir ettiklerini söyledi. Altındağ'da gerçekleştirilen çalışmaların slaytlar eşliğinde anlatıldığı ziyarette, Afganlı heyet bol bol not aldı. Sunumun ardından restorasyon çalışmalarını yerinde görmek isteyen Afgan heyet, Hamamönü'nü gezdi. Kamil Paşa Konağı'nı,Taceddin Dergâhı'nı, Sarıkadı Camii'yi ve Mehmet Akif Ersoy'un evini gezen heyet, Hamamönü'ne hayran kaldı. 


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön