27 / 04 / 2024

Afticco Uluslararsı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afticco Uluslararsı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afticco Uluslararsı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Abbas Uğur, Ahmad Nawaz Bakhtyar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Başakşehir Metro AVM'de kuruldu.



Afticco Uluslararsı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Abbas Uğur, Ahmad Nawaz Bakhtyar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Afticco Uluslararsı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat yapı taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak, satmak b- Yurt içinde ve yurt dışında uluslararası her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c- Yurtiçi ve yurtdışında uluslararası resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek d- Her türlü demir, çelik, inşaat, hırdavat ve nalburiye malzemelerinin imalatı alım satım ithalat ve ihracatını yapmak  e- Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. f- Her türlü inşaat ve iş makineleri (kule vinç vb.) ticareti, kiralama, ithalat ve ihracatı, alım satım ve bakım onarım montaj işleri yapmak g- Yurt içinde ve dışında uluslararası her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. h- Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. i- Yurt içinde ve dışında uluslararası hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için yurtiçi ve yurtdışında her türlü şube, acentalık, irtibat bürosu açabilir, her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön