28 / 03 / 2024

Afyon Dinar TOKİ 4. Etap için ilk adım atıldı!

Afyon Dinar TOKİ 4. Etap için ilk adım atıldı!

Dinar'da 500 adet konut açığının olduğunu, bu açığı ise ancak TOKİ'nin yapacağı evler ile doldurulabileceği uzun süredir Dinar İlçesinin gündeminde. İlçe için önem taşıyan bu konu Ak Partinin 56. İl Danışma Meclis Toplantısında da gündeme geldi.




Dinar'da uzun bir süredir gündemde olan  TOKİ  4. Etap için ilk adım atıldı Dinar'da 500 adet konut açığının olduğunu, bu açığı ise ancak TOKİ'nin yapacağı evler ile doldurulabileceği uzun süredir Dinar İlçesinin gündeminde. İlçe için önem taşıyan bu konu Ak Partinin 56. İl Danışma Meclis Toplantısında da gündeme geldi. 


Gerekli talimatlar verildi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce,  İzmir  Milletvekili Ali Aşlık ve Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürünün katıldığı toplantıda Dinar TOKİ evleri yapılması konusu Adalet Bakanı Özel Kalem Müdürü Mustafa Tarlacı ve Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel tarafından dile getirildi. Ak Parti Dinar İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, Bakan Güllüce ile konunun görüşüldüğünü, konuyla ilgili çalışmaların başlatılması için gerekli talimatların verildiği belirtildi. 



Afyon Odak


Geri Dön