29 / 03 / 2024

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Sefa Termal Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Afyonkarahisar'ın merkezine uzaklığı 20 kilometre olan Sefa Termal Tatil Köyü, 66 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Sefa Termal Tatil Köyü alışveriş merkezi, spor sahaları ve huzur veren bir tatil olanağı için her türlü detay düşünülerek müşterilere sunuldu. Sefa Termal 7 blok halinde yükseliyor. 


Gazlıgöl Sefa Termal Devremülkleri 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 8 günlük veya 11 günlük satışların yapıldığı Sefa Termal'de 24 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


Sefa Termal Tesisleri'nde bulunan devremülkler normal daire ve villa şeklinde tasarlandı. Daire büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor. 


2 tip villanın bulunduğu Sefa Termal Tatil Köyü'nde villalar dublex villa ve lüks dublex villa şeklinde inşa edildi. Villaların yüzölçümleri 135 metrekare olarak dizayn edildi.


Sefa Termal Tesisleri iletişim:

Tel: 444 50 03

Web: www.sefatermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön