26 / 04 / 2024

Afyon Şeker Fabrikası'ndaki çay ocağı 1 yıllığına kiraya verilecek!

Afyon Şeker Fabrikası'ndaki çay ocağı 1 yıllığına kiraya verilecek!

Afyon Şeker Fabrikasında bulunan çay ocağı 1 yıllığına kiraya veriliyor. Gayrimenkulün ihalesi 5 Kasım günü saat 14:00'da yapılacak. Afyon Şeker Fabrikası'ndaki çay ocağı 1 yıllığına kiraya verilecek!



Afyon Şeker Fabrikası binasında bulunan çay ocağı 5 Kasım'da kapalı teklif usulü ile 1 yıllığına kiraya verilecek.



Afyon Şeker Fabrikasından:


1 - Fabrikamız Ofis Binası içerisinde bulunan Çay ocağının Mal ve Hizmet Satış Yönetmeliğimiz esasları dahilinde 1 yıllığına kiraya verilecektir.


2 - İhale 05.11.2015 Perşembe günü saat 14.00'de Afyon Şeker Fabrikası Toplantı Salonunda, kapalı teklif usulüyle yapılacak olup, Açık Artırma ve pazarlık da yapılabileceğinden isteklilerin, ihale günü Fabrikamızda hazır bulunmaları gerekmektedir.


3 - İsteklilerin teklif mektuplarını ihalenin günü en geç saat 14.00’e kadar, Afyon Şeker Fabrikası Haberleşme Servisine vermeleri gerekmektedir.


4 - İhaleyle ilgili şartname ve ekleri, Fabrikamızın Ticaret Servisinde görülebileceği gibi K.D.V. dahil TL. 23,60 bedel karşılığında temin edilebilecektir.


5 - İhaleye katılabilmek için 1.000,00 TL Geçici Teminat verilecektir.


6 - Çay Ocağının kiraya verme işi konusu hizmet alımı ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa tabi olmayıp, İdare ihaleyi yapıp yapmamakta veya kısmen yapmakta serbesttir.


Geri Dön