24 / 04 / 2024

Afyon Şuhut'a TOKİ müjdesi!

Afyon Şuhut'a TOKİ müjdesi!

Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdiği bir seçim vaadini daha yerine getirerek, ilçe halkı için toplu konut müjdesi verdi.



Toplu konutla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Bozkurt. seçim beyannamesinde yer alan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2. etap konutları için yapılan girişimler sonuç verdiğini kaydetti. Başkan Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 



TOKİ 1. etap konutlarının yanına yapılacak 

"TOKİ 2. etap ile alakalı olarak Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada.  TOKİ  2.Etap'ın ilçemize hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Bozkurt, herkesin ev sahibi olmaya hakkı var bunun için bizde girişimlerde bulunduk. Rabbimize Şükürler olsun ki 2.etabı Şuhut'a getirmekte yine bize nasip oldu. Konutların daha öncede yapılan TOKİ 1. etap konutlarının yanına yapılması planlanıyor." dedi Öte yandan, TOKİ 2. etap projesi için başvuru bedellerinin yatırma sürecinin başladığı, 30 Mart - 29 Mayıs tarihleri arasında 2+1 daireler için 4 bin TL, 3+1 daireler için 6 bin TL başvuru bedellerinin Ziraat Bankası Şuhut Şubesine yatırılması gerektiği belirtildi.


Türkeli Gazetesi


Geri Dön