19 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.



Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nun Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredilen kısımlarında çalışmalar başladı. Stadyumun arka kısmında bulunan eski tenis kortlarının bulunduğu alanda çalışmalar büyük ilerleme kaydetti. Tenis kortlarına ve açık yüzme havuzuna bağlı olan soyunma odalarının bulunduğu bina 3-4 gün gibi kısa bir süre içinde yıkımı tamamlanarak temizlendi. Bu çalışmanın ardından alanda hiç beton izi kalmayacak şekilde temizlendi. 


PİKNİK ALANI YAPILIYOR 


Atatürk Stadyumu ile Demiryolları arasında kalan Beleş Tepe'nin (Ilıpınar kayası) Gar Kısmına bakan alanda çevre düzenlemesi işi başlatıldı. Tepeye piknik alanı yapılmaya başlanırken piknik alanı görüntüsünde Hıdırlık örnek alındı. 


YÜRÜYÜŞ YOLU GÜZERGAHI AÇILIYOR 


Atatürk Stadyumu'nun arka kısmında bulunan tenis kortlarının bulunduğu alandan Öğretmen Lisesi güzergahına yürüyüş yolu yapılacak. Yürüyüş yolu üzerinde bulanan soyunma odası binası yıkıldı. Eski Afyonkara-hisarspor'un tesislerinin de yıkılacağı öğrenilirken, 2 ve 3 Nolu sahaların ortasındaki tel örgüler kaldırıldı. 



Afyon Kocatepe Gazetesi


Geri Dön