18 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.




Afyonkarahisar'ın Gazlıgöl mevkiinde hayata geçen Çınar Termal Tesisleri 2 etap halinde yükseliyor. Proje toplam 16 bloktan meydana geliyor. 


Çınar Termal Tatil Köyü'nde 33 bin 700 devre bulunuyor. Çınar Termal devremülkleri 10 günlük devreler halinde hizmet veriyor.


Afyonkarahisar Çınar Termal'de tapular hemen teslim ediliyor. Devremülk tapuları miras olarak bırakılabiliyor. Projede termal havuz, spor salonları, restoran, cafe, Türk hamamı, sosyal tesisler, kongre ve sosyal tesisler bulunuyor.


105 bin metrekare üzerinde kurulan Çınar Termal Devremülkleri'nde yer alan daireler 85 metrekare olarak tasarlanıyor. Proje dahilinde stüdyo ve dubleks daireler mevcut.


Çınar Termal Tesisleri'nde daire fiyatları 12 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede her bütçeye uygun tatil ve yatırım imkanı sağlanıyor.


Gazlıgöl Çınar Termal'in ödeme planı çerçevesinde 2 bin TL peşinatla 24 ay vade imkanı bulunuyor. Proje Afyonkarahisar Zafer Havalimanı'na 59 km mesafede konumlanıyor.


Çınar Termal adres:  Eskişehir Yolu 20. Km. Gazlıgöl / Afyonkarahisar 


Çınar Termal iletişim:

Tel: +90 272 447 47 47 

Web: www.cinartermal.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön