28 / 03 / 2024

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar'da hayata geçirilen olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin yapım ihalesi, 5 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da yapılacak.




Afyonkarahisar'da hayata geçirilen olan Cumhuriyet Meydanı Projesi 5 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da ihaleye çıkıyor.


Cumhuriyet Meydanı Projesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  Proje 410 takvim gününde tamamlanacak. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan meydan üç etapta tamamlanacak.




Başkan Çoban yaptığı açıklamada "Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı, tarihi kimliği olan bir kentsel mekân. Projenin temel kurgusu da bu kimliğin korunması ve geliştirilmesi üzerine kuruldu. Yeni Valilik, Utku Anıtı, Zafer Müzesini kapsayan ve Afyonkarahisar’ın Büyük Taarruzda ki önemini anlatan ve bu destanı sembolize eden ‘ZAFER YOLU’ aksı oluşturuldu. Zafer Yolunda uygulanacak ‘aydınlanma ve özgürlüğü’ temsil eden özel aydınlatmalarla meydan içerisinde farkındalık oluşturulacak" dedi.

 



Afyonkarahisar Belediyesi



Geri Dön