25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.



SANDIKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI HÜDAİ KAPLICALARI KÜR MERKEZİ TADİLATI VE AQUA PARK YAPIMI 10 YIL SÜRE İLE SINIRLI AYNİ HAK (İNTİFA HAKKI) TESİS EDİLEREK İŞLETİLMESİ İHALE EDİLECEKTİR


Sandıklı Belediye Başkanlığından:


İhale Makamı                :  Sandıklı Belediye Başkanlığı

Telefon ve Fax No        :  0 272 512 69 46 - 0 272 512 50 10

Elektronik Posta            :  [email protected]

İşin Adı                         :  Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve İşletilmesinin 10 Yıl Süre İle Sınırlı Ayni Hak (İntifa Hakkı) Tesis Edilmesi İşi.

İşin Yapılacağı Yer       :  Sandıklı/AFYONKARAHİSAR

İhale Şekli                     :  Açık Teklif Usulü

Son Teklif Verme         :  15/02/2016 Saat 09:00’ya kadar

İhale Tarihi                    :  15/02/2016 Saat 10:00

İhale Yeri                      :  Sandıklı Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu Sandıklı/AFYONKARAHİSAR

Niteliği ve Miktarı         :  Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve İşletilmesinin 10 Yıl Süre İle Sınırlı Ayni Hak (İntifa Hakkı) Tesis Edilmesi İşi.

AÇIKLAMALAR:

1 - Mülkiyeti Sandıklı Belediyesine ait Çakır Mahallesi Hüdai Kaplıca Küme Evleri Sandıklı/AFYONKARAHİSAR adresinde belirtilen koordinatlar içerisinde 10915,82 m²’lik taşınmaz üzerine Belediye Meclisimizin 02/04/2015 tarih ve 2015/05-66 sayılı kararına istinaden kamu kaynağı kullanılmadan projede belirtilen Sandıklı Belediye Başkanlığı Hüdai Kaplıcaları İşyeri Kompleksi Yapımı ve İşletilmesinin 10 Yıl Süre İle Sınırlı Ayni Hak (İntifa Hakkı) Tesis Edilmesi İşi.

2 - İhale 15/02/2016 Pazartesi günü saat 10:00’da Sandıklı Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35 inci maddesinin “c’’ fıkrası uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.

3 - İhaleye konu Hüdai Kaplıcaları İşyeri Kompleksi Proje Yatırım Bedeli 807.460,51.-TL + KDV’dir. 10 yıllık sınırlı ayni hak (intifa) kullanım muhammen bedeli 1.000.000,00.-TL.’dir. İhaledeki artırım 1 yıllık sınırlı ayni hak kullanım muhammen bedeli üzerinden yapılacaktır. Geçici teminat, proje yatırım bedeli ve 10 yıllık intifa tesis hakkı kullanım muhammen bedelleri toplamı olan 1.807.460,51.-TL. üzerinden %3 (yüzde üç) oranında hesaplanmış olup 54.223,82 TL. dir.

4 - İhaleye ait Teklif Zarfları 15/02/2016 Pazartesi günü saat 09:00’a kadar Sandıklı Belediyesi İhale Komisyonu Başkanlığı Ece Mahallesi Konak Caddesi No: 1 Sandıklı/ AFYONKARAHİSAR adresine elden verilebileceği gibi posta yoluyla da gönderilebilir. Posta yoluyla gelen teklifler son verme teklif tarih ve saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşması şarttır.

5 - İhale şartname ve ekleri Sandıklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi,

Ece Mahallesi Belediye Caddesi Belediye İş Merkezi Kat 1 No: 105 Sandıklı/ AFYONKARAHİSAR adresinde görülebilir. 250,00 TL ücret karşılığı alınabilinecektir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6 - İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve sanayi odasından yâda esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge ve ikametgâh belgesi

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.

d) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

f) İsteklilerin, Belediyemizin bağlı birimleri ve Belediyemizin ortak olduğu SANJET A.Ş.’ne borcu olmadığına dair belge.

g) Vergi borcu bulunmadığına dair ilgili vergi dairesinden ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge.

h) SGK prim borcu bulunmadığına dair ilgili SGK kurumundan ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge.

ı) İhale dosyasının satın alındığına dair makbuz.

i) İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;

1) İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 6. maddesinin (a) ve (b) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.

İlan olunur.


Geri Dön