24 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Pekdemir Çiftliği AVM, 13. şubesini açtı!

Afyonkarahisar Pekdemir Çiftliği AVM, 13. şubesini açtı!

Her geçen gün Şube sayını artıran Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar’daki 13’üncü Türkiye’deki ise 108’inci alışveriş mağazasını Ambaryolu Caddesinde Maya Otelin yanında açtı.



Afyon’da gün geçtikçe büyüyen Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi dün düzenlenen açılış töreni ile Şube sayısını 13’e çıkarttı. Kasım ayında 36’ıncı yaşını kutlayan Pekdemir Şirketler Grubu, 3 binin üzerinde çalışanı hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Açılışta konuşan Pekdemir Şirketler Grubu Başkan Vekili Can Pekdemir, Afyonkarahisar’da 300 kişiye istihdam sağladıklarını söyleyerek, “Önümüzdeki günlerde Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezi yeni açacağı yeni şubeler ile bu sayıyı artırmayı hedefliyor” dedi.


“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”


Konuşmanın sonunda Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezinin açılışı İmaret Cami İmam Hatibi tarafından yapılan duaların ardından Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Pekdemir ve vatandaşlar tarafından kurdelesi kesildi ve vatandaşlar AVM’ni gezdi. Vatandaşlar,  yeni açılan Şubenin Afyonkarahisar’a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.  


Afyon Haber


Geri Dön