29 / 03 / 2024

Afyonkarahisar'da kavşağın kapatılmasına tepki!

Afyonkarahisar'da kavşağın kapatılmasına tepki!

Afyonkarahisar'da Sadıkbey Mahallesi sakinleri, mahalleye ulaşımın sağlandığı kavşaklardan birinin kapatılmasına, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu kısa süre trafiğe kapatarak tepki gösterdi. Bazı mahalle sakinleri, parke taşlarını sökerek attı.



Afyonkarahisar'da Sadıkbey Mahallesi sakinleri, mahalleye ulaşımın sağlandığı kavşaklardan birinin kapatılmasına, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu kısa süre trafiğe kapatarak tepki gösterdi.


Yol kenarında toplanan mahalle sakinleri, Karayolları'nın geçtiğimiz günlerde yol düzenleme çalışmasının ardından Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun Sadıkbey Mahallesi’ne dönüş için kullanılan kavşağı kapatmasını protesto etti.


Kavşağın kapatılmasıyla şehir içi toplu taşıma araçlarının kullandığı güzergahın ve bahçelerine giden yolun kapandığını belirten mahalle sakinleri, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu trafiğe kapattı.


Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma sevk edildi. Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de bölgeye gelerek mahalle sakinlerini yolu açmaları konusunda ikna etmeye çalıştı.


Bu sırada bazı mahalle sakinlerinin daha önce kavşak olarak kullanılan yerdeki parke taşları ve bariyerleri sökerek yol kenarına attığı gözlendi.


Mahalle sakinleri, Özel'in çabaları sonucu, bir süre sonra yolu trafiğe açtı.


AA




Geri Dön