28 / 03 / 2024

Ağaloğlu Şirketler Grubu Henkel'in seminerine katıldı

Ağaloğlu Şirketler Grubu Henkel'in seminerine katıldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu, inşaat teknolojilerinde gelinen son noktayı yakından incelemek amacıyla Henkel'in izolasyon ve yalıtım seminerine katıldı.



Dünya standartlarında birçok projeye imza atan Ağaoğlu Şirketler Grubu yöneticileri, inşaat teknolojilerinde gelinen son noktayı yakından görmek ve bilgi sahibi olmak üzere Henkel tarafından Ağaoğlu My City Otel'de gerçekleştirilen "İzolasyon" konulu seminere katıldı.

Aralarında Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin İbrahim Ağaoğlu ve Ağaoğlu Projeler Genel Koordinatörü Murad Acar'ın da yer aldığı 37 yöneticinin katıldığı seminerde, izolasyon konusundaki son gelişmeler ve uygulamalar ele alındı.

İnşaat sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip etmeyi kendilerine düşen en büyük görev olarak gördüklerini vurgulayan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin İbrahim Ağaoğlu, seminerin ardından şunları söyledi:
"Ağaoğlu hiçbir işinde kaliteden taviz vermez. En üst düzey yöneticimizden sahadaki çalışanlarımıza kadar, inşaatla ilgili son gelişmeleri takip etmek bizim için çok önemli. Sektöre öncülük yaptığımız gerçeğini unutmadan, gelişmeleri herkesten önce öğrenmek ve uygulamak istiyoruz. Eğitimler, seminerler ve fuarlar bize bu konuda yol gösteriyor."


Geri Dön