20 / 04 / 2024

Ağaoğlu Ataşehir MyTowerlandde 10 bin TL peşinatla! 377 bin TL!

Ağaoğlu Ataşehir MyTowerlandde 10 bin TL peşinatla! 377 bin TL!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir’de inşa edilen My Towerlad projesinde minimum 10 bin TL peşinatla vade uygulanıyor. Projede 120 ay vadede yüzde 0.80 faiz uygulanıyor…



Ağaoğlu My Towerland’in B, C ve D bloklarında alanları 97 ile 210 metrekare arasında değişen 2+1’lerin fiyatları 377 bin TL ile 938 bin TL aralığında. Alanları 139 ile 274 metrekare arasında değişen 3+1’ler 478 bin TL ila 1 milyon 119 bin TL’ye, alanları 216 ile 342 metrekare arasında değişen 4+1’ler 802 bin TL ila 1 milyon 504 bin TL’ye satılıyor.

Ağaoğlu My Towerland’de ’10 bin peşin daire senin’ kampanyası boyunca A blok ve Skytowers satışları yapılmayacak.
Ağaoğlu My Towerland’de 3 farklı ödeme alternatifi sunuluyor.

1- 10 bin TL peşin ödeme
Konut bedelinin yüzde 70’i banka kredisi
15 Mart 2011’de kalan borcun yüzde 10’u
15 Mart 2012’de kalan borcun yüzde 10’u
15 Aralık 2012’de (teslimde) kalan borcun yüzde 80’i

2- Konut bedelinin yüzde 50’si peşin ödeme
15 Aralık 2012’de (teslimde) kalan bakiyenin ödemesi
(Teslim ödemesi için yüzde 0,54 aylık, basit faizle vade farkı uygulanır.)

3- Yüzde 50 peşinat
Kalan borç için 36 ay sıfır faizle Ağaoğlu kredisi

Ağaoğlu Ataşehir MyTowerland’de 18 aya kadar yüzde 0,73, 48 aya kadar 0,75, 60 aya kadar 0,77, 120 aya kadar yüzde 0,80 faiz uygulanıyor. 100 bin TL’lik kredi kullanıldığında aylık taksitler 1.299 TL’den başlıyor. İkinci bir alternatife göre 36 ay ve sonraki kredilerde ilk 24 ay taksit ödemeleri 750 ile 800 TL arasında değişiyor. 120 ay vadede ilk 24 ay 800 T L ödeniyor, taksitler d aha sonra 1.496 TL’ye  yükseliyor.

Ağaoğlu, My Towerland projesini hayata geçirmeden önce konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini belirlemek amacıyla 50 bin kişilik bir anket gerçekleştirdi. Hayal ettikleri evin nasıl olduğunu belirten katılımcılar, vermiş oldukları yanıtlarla My Towerland’i şekillendirdi.

Ankete katılan 50 bin kişi, oda ve salonların geniş, kullanım alanının verimli olduğu bir eve sahip olmak istediklerini belirtirken; genel beklenti, güzel manzaraya sahip, nefes alan, rahat ve ferah bir ev ortamı yönündeydi.

Ağaoğlu, beklentileri en üst seviyede karşılamak amacıyla, bu projeyi tamamen tüketici talepleri doğrultusunda tasarladı ve hayata geçirdi.
Çok kısa bir sürede büyük bir hızla gelişen bölge Ataşehir, İstanbul’un finans merkezi ve çağdaş kentleşmenin simgesi oldu. Son yıllarda gayrimenkul sektörüyle birlikte yükselişe geçen Ataşehir, çevresinde gelişen yapılaşmalara da örnek oldu. "Yaşanacak Şehir" sloganıyla birlikte anılan Ataşehir, Marmara depreminden sonra talep patlaması yaşadı. Bu durum çevresinde gelişen yeni yerleşimleri de etkiledi. Komşu semtlerin ulaşım hatlarının Ataşehir Meydanı’na bağlanmasıyla, bir anda on binlerce konutun inşa edilmekte olduğu kocaman bir bölgenin atardamarı haline geldi.

Bugün Ataşehir, İstanbul’un önemli marka değerlerinden alışveriş merkezleri, hastaneleri, okulları, sosyal faaliyet alanları, kültür ve spor merkezleriyle gelişen seçkin bir merkez. Yakın zamanda T.C. Merkez Bankası’nın sınırlarına katılmasıyla geleceğin de finans merkezi konumunda. Şehrin stresinden uzak huzurlu yapısı, depreme dayanıklı coğrafyası, ulaşım kolaylıklarıyla Ataşehir, bugünün ve yarının gözdesi.

Ağaoğlu, hayalini kurduğunuz yaşam biçimiyle ilgili beklentilerinizi daha da yükseklere taşıyor. İstanbul’un en önemli yerleşim merkezlerinden Ataşehir’de bir ilke imza atıyor: My Towerland. Ağaoğlu’nun My World’ten sonra Ataşehir’de gerçekleştirdiği ikinci büyük projesi My Towerland size sadece bir yaşam alanı değil, yepyeni bir yaşam anlayışı sunuyor.

Ataşehir’in en değerli bölgesinde kurulan My Towerland, modern ve özgün anlayışıyla benzerlerinden çok farklı bir noktada. Hayatın her alanında yüksekte olmayı başaranlar için yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

My Towerland, bulunduğu arazinin konumunu kulelerinin yüksekliği ile birleştirerek size Ataşehir’den İstanbul’un tüm güzelliğini ve denizin en derin mavisini tüm ihtişamıyla seyretme imkânı sunuyor.

Nitelikli konut projelerinde yaptığı büyük yatırımların yanında, Enerji alanında da 1 milyar Euro yatırımı programına alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, , İstanbul’un en değerli arazisinde satışa sunduğu My Towerland projesinde bir ilke imza atıyor. Türkiye’de ilk kez bir konut projesinin tüketeceği enerji yüzde 100 yenilenebilir kaynaktan sağlanacak

Ağaoğlu Enerji Grubu tarafından gerçekleştirilen toplam 460 milyon TL tutarındaki temiz enerji yatırımlarının sonucunda yılda 38 bin konuta yetecek temiz enerji kapasitesi yaratılacak ve My Towerland projesinden başlamak üzere bundan sonra tüm Ağaoğlu projelerinde yüzde 100 temiz enerji kullanımına geçilerek çevrenin korunması anlamında ülkemiz adına çok büyük bir adım atılmış olacak.

Projenin tamamında yer alacak olan 3 bin 500 konutun yıllık 36 milyon kWh ulaşan enerji ihtiyacının tamamını yenilenebilir enerji ile karşılayacak.

Bu rakam, Kyoto Sözleşmesi’nde Avrupa Birliği ülkeleri için 2020 yılında enerji üretiminin en az yüzde 20’sinin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanmasını öngören hedefin de üzerinde. Bu şekilde My Towerland’de yaşayacak daire sahiplerinin enerji kullanım maliyeti yüzde 20 oranında ucuzlayacak
My Towerland 285 bin metrekarelik alanda inşa edilecek. İlk etabı tamamlanma aşamasına gelen 420 konutluk Sky Towers'ın ardından, 2012 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projenin tasarımını Mimar Tuncay Çavdar gerçekleştirdi.

Ağaoğlu My Towerland Evleri'nin sosyal alanlarında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanları gibi bölümler bulunuyor.

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

[email protected]

AĞAOĞLU “10 BİN PEŞİN DAİRE SENİN” KAMPANYASINI ATAŞEHİR’DEKİ LÜKS DAİRELERE TAŞIDI
 
Yeni kampanya ile ikinci kez kameraların karşısına geçen Ali Ağaoğlu’na, My Towerland için hazırlanan kampanyanın reklam filminde Sinan Çetin eşlik etti. Ağaoğlu’nun My World Europe’ta hayata geçirdiği ve 3 hafta gibi kısa bir sürede 2 binden fazla konutun satılmasını sağlayan “10 bin peşin daire senin” kampanyası, Ataşehir’deki My Towerland’de de uygulanmaya başlandı. Tamamlandığında 3 bin 500 konuta ulaşacak My Towerland’de geçerli olacak kampanya B, C ve D tipi blokları kapsıyor. 10 bin lira peşinat ödenerek konut sahibi olunabilen kampanyada 3 ara ödeme bulunuyor ayrıca daire fiyatının yüzde 70’i oranında kredi kullanılabiliyor ve kredi anapara taksitleri 24 ay ertelenebiliyor.
 
Kampanya dahilinde 98 ve 211 metrekare arasında değişen 2 1 üniteler, 139 ve 274 metrekare arasında değişen 3 1 üniteler ile 216 ve 342 metrekare arasında değişen 4 1 üniteler yer alıyor. Bu kampanyaya özel kredi faizleri ise yüzde 0,73 ‘den başlıyor ve kredi vadesi 120 aya kadar uzayabiliyor. Kampanya dahilinde ayrıca yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde ödeme veya %50 peşin kalanı 36 ay yüzde 0 faizle ödeme gibi farklı seçenekler de bulunuyor. Ali Ağaoğlu’nun 2. kez kamera karşısına geçtiği reklam filminde; eskiden ulaşılmaz olan lüks ve nitelikli konutlara şimdi Ağaoğlu’nun inşa ettiği Ataşehir’deki My Towerland’de yalnızca 10 bin TL peşinat ödemesiyle ulaşılabileceği teması işleniyor.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Ağaoğlu, '10 Bin Peşin Daire Senin'i Ataşehir'e de taşıdı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başanı Ali Ağaoğlu, reklam filminde kendi oynadığı ve 3 haftada rekor satış gerçekleştirdiği My World Europe'daki kampanyasını Ataşehir'e taşıdı. My Towerland "10 Bin Peşin Daire Senin" kampanyası için ikinci kez kamera karşısına geçen Ali Ağaoğlu'na reklam filminde bu kez Sinan Çetin de eşlik etti. Tamamlandığında 3 bin 500 konuta ulaşacak My Towerland'de geçerli olacak kampanya B, C ve D tipi blokları kapsıyor. 10 bin lira peşinat ödenerek konut sahibi olunabilen kampanyada 3 ara ödeme bulunuyor ayrıca daire fiyatının yüzde 70'i oranında kredi kullanılabiliyor ve kredi anapara taksitleri 24 ay ertelenebiliyor. Kampanya dahilinde 98 ve 211 metrekare arasında değişen 2+1 üniteler, 139 ve 274 metrekare arasında değişen 3+1 üniteler ile 216 ve 342 metrekare arasında değişen 4+1 üniteler yer alıyor. Kampanyaya özel kredi faizleri ise yüzde 0,73'ten başlıyor ve vadesi 120 aya kadar uzayabiliyor.
Sabah


Geri Dön