19 / 04 / 2024

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Bağcılar projesi

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.



Ağaoğlu İnşaat yeni projelerde gaza bastı. Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy projesinin lansmanını duyuran firma şimdi ise Bağcılar'da yeni projeye hazırlanıyor. 


Tabela asıldı

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için tabela astı. Tabelanın asıldığı arazi üzerinde hiç bir yapı bulunmuyor. Yeni inşa edilecek proje Yenikapı-Kirazlı Metrosu'nun Üçyüzlü durağının yan tarafında yer alıyor. Projenin inşaat çalışmaları henüz başlamadı ancak yıl bitmeden başlaması planlanıyor. 


Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!


Çekmeköy projesi 21 Eylül'de tanıtılacak

Ağaoğlu İnşaat daha önce Avrupa Yakası'nda 6 proje hayata geçirdi. Projelerini ağırlıklı olarak Anadolu Yakası'nda inşa eden firma 21 Eylül'de Çekmeköy projesini lanse edecek.


3 projede satışlar devam ediyor

Ağaoğlu İnşaat'ın şu an 3 projesinde satışlar devam ediyor. Firmanın Maslak 1453 projesinde, Andromeda Gold Ataşehir projesinde ve My Newwork Ataşehir projesinde satış süreci devam ediyor. 



Web: http://www.agaoglu.com.tr/


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön