19 / 04 / 2024

Ağaoğlu Bahçelievler'de ara ödeme taksitle!

Ağaoğlu Bahçelievler'de ara ödeme taksitle!

Ağaoğlu İnşaat, Avrupa Yakası'ndaki ilk projesi olan My City Bahçelievler projesinde ara ödemeyi de taksitlendirerek emlakta yeni bir model geliştirdi.



Ağaoğlu'nun özkaynaklarını kullanarak geliştirdiği projede yüzde 1 peşinat ödeyenler Akbank ve Vakıfbank'la yapılan anlaşmalarla 12 ayda 0.26, 120 ayda ise 1,24 üzerinden taksitlendirme yapabiliyor. 30 ay sonra yani projenin anahtar teslim tarihinde ödenmesi gereken yüzde 30'luk ara ödemeler ise müşterinin isteği doğrultusunda taksitlendirilebiliyor. Fiyatları 154 bin 700 ile 472 bin metrekare arasında değişen proje, daha resmi satışlar başlamanda yoğun ilgi gördü. Bugün başlaması planlanan ancak cuma günü Ağaoğlu'nun Bahçelievler'deki satış ofisine tabela asmasının ardından karşılaşılan yoğun ilgiyle nedeniyle satışlar erkene çekildi. Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, toplam 1220 daire bulunan projede şimdiden 400 daire sattıklarını kaydetti. Genel Müdürü Hasan Rahvalı "Cuma günü satış ofisimiz önüne tabela asmamızla kuyruk oluştu. 7 aileyi ikna edemedik. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ağaoğlu'ndan izin alarak erken satışa başladık" dedi. Rahvalı, dün de dahil olmak üzere 4 bin kişinin proje ile ilgili bilgi almak için satış ofisine geldiğini açıkladı. Rahvalı "Peşinatı ya da kaporası alınmış 400 daire dışında bir o kadar da opsiyonlu satışımız var" diye konuştu. Rahvalı, sunulan fiyatların mart ayına kadar geçerli olacağını sonrasında yüzde 7-10 arası bir artış olacağını kaydetti

Maliyet düşüşü fiyatlara yansıtıldı
Ali Ağaoğlu, proje daha satışa başlamadan gördükleri bu ilgiyi doğru yerde doğru proje üreten her zaman kazanır" şeklinde açıkladı. Ağaoğlu, "Karımızın bir kısmını müşterilerimizle paylaşıyoruz. İnşaat maliyetlerinin düşmesiyle bu düşüşü de onlarla paylaşmaya başladık" diye konuştu. Müşterinin hesabını kitabını daha iyi bildiğini de kaydeden Ağaoğlu, "Müşterinin sadığı yoktur. Kazandığını görürse o zaman sadık olur diye de konuştu. Ağaoğlu bu yıl içinde Avrupa yakasında Seyrantepe, Yeniköy, Ayazağa ve açıklanmayan bir bölgede daha toplam dört ayrı proje daha yapacaklarını ve 5 bine yakın konut üreteceklerini kaydetti. Ağaoğlu, krizde arazi yatırımlarına devam ettiklerini söyleyerek "3 kazanıyorsak 1- 1.5 kazanarak krizde de yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yüzde 70'i yeşil alan

My City Bahçelievler projesinin yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. Akasya, Begonvil ve Erguvan olmak üzere 3 bölümden oluşan projede 35 ayrı daire seçeneği bulunuyor. Akasya bölümü 7 blok ve 348 daire; Begonvil 3 blok ve 228 daire; Erguvan ise 17 blok ve 644 daireden oluşuyor.

2 bin kişiyle anket yapıldı

Ağaoğlu My City Bahçelievler projesi yapılmadan önce bölgede bulunan 2 bin kişi üzerinde anket yapılarak ayırdıkları bütçe, vade seçeneği, tercih edilen daire tipi konularında tercihleri araştırıldı. Araştırma sonunda da Bahçelievler projesi ortaya çıktı.

Sabah

Geri Dön