29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.



İstanbul Bakırköy'de yükselen  Ağaoğlu Central Park  projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı.


Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 800 dolar olarak belirlendi.


1+1 dairelerden, 7+1'lere kadar konut alternatiflerinin sunulduğu Ağaoğlu Central Park 45 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Mart 2018'de sahiplerine teslim edilecek olan Central Park projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Bakırköy Central Park projesinde dairelerin alanları 1+1'lerde 44 ile 55 metrekare, 2+1'lerde 69 ile 107 metrekare, 3+1'lerde 126 ile 174 metrekare, 4+1 ve 4,5+1'lerde 148 ile 211 metrekare arasında değişiyor.



Tel : 444 6 777

Web : http://www.agaoglu.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Haber Milliyet Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bakırköy'de ara verdikleri ve Ağaoğlu Central Park adıyla satışa sunulan projelerinde geçen zamanla bölgenin mega yatırımlar aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, projenin alıcısına daha çok kazandıracağını söyledi. Projenin satışı ise Cityscape Turkey'de başladı. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bakırköy'deki ara verdikleri projeyi Ağaoğlu Central Park adıyla satışa sunduklarını söyledi. Ağaoğlu, "Geçen zaman içerisinde bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile daha da değer kazandı. Zaten müşterilerimize kazandıran projeler yapıyoruz. Ağaoğlu Central Park'ta daha da çok kazanacaklar"dedi. Bakırköy'ün İstanbul'un komşuluk ilişkilerinin yaşandığı en yüksek ilçelerden biri olduğunu belirten Ağaoğlu, "Hem kat planları hem de yerleşim alanı itibariyle ailelerin yaşayabileceği en iyi proje olan Ağaoğlu Central Park Projesi, 24 saat yaşayan bir site olacak" diye konuştu.


Yüzde 80'i yeşil alan 


Yüzde 80'i yeşil alan olarak planlanan proje alanının sadece yüzde 5'lik kısmı yapı stoğuna ayrıldı. Yapım Grubu Başkanı ve icra Kurulu Üyesi Murad Acar, projenin 73 bin 600 metrekarelik brüt alan üzerinde toplamda 1155 konut ve 12 villadan oluştuğunu açıkladı. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan Leed Gold sertifika adayı projede 5 adet konut bloğu, 3 adet villa bloğu ve 12 adet teras ev bulunuyor. Ortalama metrekare fiyatının 6 bin 800 dolar olduğunu ve dolar kurunu 2.80'e sabitlediklerini paylaşan Murahhas Aza Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Central Park'taki asgari satış hedeflerinin 1 milyar 200 milyon dolar olduğunu, projenin metrekare bazında 10 bin doları görmesini, bu koşulda ise hasılatı 1,5 milyar dolar olarak beklediklerini söyledi. Ali Ağaoğlu projeyle satış rekorları kıracaklarına vurgu yaparak, "Daha lansman öncesinden yaklaşık 34 milyon dolarlık satış gerçekleştirdik. Bu proje ile içerisinde geçtiğimiz zor dönemde sektöre bir hareketlilik getireceğimize inanıyorum" diye konuştu. 


Ödemeyi kolaylaştıracak 


Projede ödemeyi kolaylaştırmak için üç farklı ödeme seçeneği oluşturduklarını söyleyen Hasan Rahvalı, "Yüzde 10 peşin ve yüzde 70 banka kredisi kullanımında yüzde 20'si faizsiz olarak 24 ay sonraya yani teslim zamanı almış oluyoruz. Bu ödeme kampanya süresince geçerli. Dolar kurunu ise 2.80'e sabitlediğimizi tekrar hatırlatmak isterim. İkinci ödeme seçeneğimiz ise her zaman kullandığımız; yüzde 25 peşin altı ayda bir yüzde 25 ara ödemeli. Son alternatif ise yüzde 50'si peşin kalan 24 ay taksitle" dedi. 



Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön