19 / 04 / 2024

Ağaoğlu, Dubai'ye çıkartma yaptı! Hedef fuarda satışları artırmak!

Ağaoğlu, Dubai'ye çıkartma yaptı! Hedef fuarda satışları artırmak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz" dedi.



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.


Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan ve 35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Global Fuarı'na 375 metrekarelik stand ile katılan Ağaoğlu, fuarda "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi", "Maslak 1453" ve "My Newwork" projelerinin lansmanını yapıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Cityscape Global'ı kendi projelerinin yanında Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform olarak değerlendirdi.


Ağaoğlu, şunları kaydetti:


"Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke. Dubai Cityscape Fuarı Körfez yatırımcısına ulaşma anlamında çok büyük fırsatlar sunuyor. Fuara katıldığımız her sene gördüğümüz ilgi daha da artıyor. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Fuarda sergilenen projelerimiz arasında dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, ilk iki etabı 2015 yılında tamamlanacak Maslak 1453 ve yeni ofis projemiz My Newwork yer alıyor. Yani bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz."


Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı da fuara 110'un üzerinde ülkeden yüzlerce projenin katıldığını vurguladı. Bunların hepsinin birbirinden özel projeler olduğunu aktaran Rahvalı, "Burada dünya gayrimenkul piyasasını yerinde takip ve analiz etme şansımız oluyor. Fuar yatırımcıların yanı sıra diğer sektör oyuncuları ile ilişki geliştirme fırsatı sunuyor. Bu da beraberinde yeni ortaklıklar ve işbirliklerini gündeme getirdiği gibi ülkemizi ve sektörün gücünü dünyaya tanıtma imkanı veriyor" ifadelerini de kullandı.


Açıklamada, 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Ağaoğlu standına gelerek My Newwork hakkında bilgi alan yatırımcıların yüzde 50'si ile sözleşme imzalandığı da belirtildi.


AA




Geri Dön