19 / 03 / 2024

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: Andromeda Gold

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve CEO'su Hasan Rahvalı 13 Şubat Cuma günü yeni kampanyalarını Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleşen basın toplantısında tanıttı.



Ağaoğlu Şirketler Grubu, konut sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. "Herşeyi devletten beklememek gerek!" sloganıyla yola çıkan Ağaoğlu tüketicinin faiz yüküne katkıda bulunuyor.


Ağaoğlu kampanyası hemen teslim dairelerde geçerli, yüzde 1 peşinatla ev sahibi olmayı, yüzde 35'e varan faiz desteğiyle sağlıyor. Ağaoğlu, kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için yüzde 0.47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz oranı sunuyor.


13 Şubat tarihinden itibaren geçerli olan kampanya My Towerland, My Home Maslak ve  Andromeda Gold  projelerinde geçerli. Kampanya sadece hemen teslim 200 dairede uygulanacak.


ALİ AĞAOĞLU KAMPANYASININ BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


My Towerland projesi


Ataşehir'de bulunan rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine sahip. Daire büyüklükleri 80 metrekare ile 342 metrekare arasında değişiyor. Konut sahipleri sauna, çocuk oyun alanları, özel güvenlik, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness merkezi gibi sosyal olanaklardan yararlanabiliyorlar. 


Andromeda Gold projesi


İstanbul Ataşehir'de yer alan proje 20 bin metrekarelik alanda yükseliyor.Toplam 398 rezidans daireden meydana gelen proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçeneklere sahip. Projede daire büyüklükleri 77 ila 335 metrekare arasında değişiyor. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunan dış cephesi altın rengi kaplama olan Andromeda Gold projesini konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.


My Home Maslak projesi


Maslak'ta yer alan proje toplam 3 kulede 786 daireden oluşuyor. Projede stüdyo dairelerden 4+1 teras daireler kadar bir sürü seçenek bulunuyor. Doğayla iç içe, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı otoparkı olan proje; TEM otoyoluna ve 2. köprüye yakınlığı ile konut sahibi olacaklara ulaşım kolaylığı sağlıyor.



Ağaoğlu İnşaat satış ofisi iletişim

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Simay YAYLACI/Emlakkulisi.com


Geri Dön