29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı.



Programı başarıyla tamamlayanların bir kısmı Ağaoğlu bünyesine katılırken diğerleri de sektörde istihdam edilecek.


Ekonominin kalbi için eğitime devam 


Sertifika programının kapanış törenine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte başlattığımız 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programının ilkini başarıyla tamamladık." dedi ve ekledi: "Ağaoğlu olarak, hızla gelişen sektörümüzün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları sektördeki liderliğimize yakışır şekilde karşılamak üzere eğitimlerimize devam edeceğiz. 

Bizim için sosyal sorumluluk niteliğindeki bu projemizin sürdürülebilir olmasını arzu ediyoruz. Bu amaçla da eğitim programlarımızı sektörümüzün ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendirerek devam ettireceğiz"


Sektör gelişiyor...


Rahvalı sözlerine şöyle devam etti: "Sektörümüz her açıdan hızla gelişiyor. Buna paralel olarak piyasanın ihtiyacı olan insan kaynağını da eğitmemiz ve geliştirmemiz gerekiyor. Her geçen gün büyüyen sektörümüzün gayri safi hasıla içindeki payı yüzde 6, yüzde 5.5 civarında. Tüketicinin ihtiyacı olan konut tiplerini doğru belirlemek için piyasayla bu iletişimi kuracak ve piyasayı yorumlayabilecek vizyonda eleman yetiştirmek gerekiyor. 



Sadece satış yapan değil..


Bu anlamda sadece gelen müşteriye satış yapan değil aynı zamanda makro düzeyde sektörün verilerini değerlendiren bu işin hukuk sistemine vakıf olan çalışma arkadaşları yetiştirmek isliyoruz. Hedefimiz, sadece kendimiz için değil, sektördeki tüm oyuncular için nitelikli insan kaynağı sağlamak. Hareket noktamız bu oldu."



Kurum içi eğitimler devam ediyor ..


AĞAOĞLU Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Ağaoğlu olarak kurum içi eğitimlerin de hali hazırda devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: "İlk defa dışarıya açık bir eğitim gerçekleştirdik. Farklı üniversitelerden talepler var. Programı bitiren arkadaşlarımızın bir kısmını Ağaoğlu olarak istihdam edeceğiz. Diğer arkadaşlarımızı da KONUTDER ve GYODER'e üye olan firmaların değerlendirmesi için önereceğiz." 


Vatan


Geri Dön