19 / 03 / 2024

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.



Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerini ağırlayan kongrede Hasan Rahvalı,  “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” başlıklı konuşmasında gençlere profesyonel deneyimlerini de aktardı.


Rahvalı, 2023 hedeflerine ulaşmak için Ar-Ge, inovasyon, markalaşma, istihdam ve enerji politikaları konularının önemini vurguladı. Rahvalı, diğer taraftan İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için, hukuk sistemini iyileştirilmesinin ve ülkede huzur ortamını sağlanması gerektiğini ifade etti.


Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi ne katıldı!


Türkiye’de yaklaşık 13 milyon dolar civarında olan Ar-Ge çalışmaları, dünyada 2016 yılında 2 trilyon dolar seviyesinde beklendiğini belirten Hasan Rahvalı,  “Dünyada trilyon doların dijital ortamda ışık hızıyla el değiştirdiği günümüzde, uygun hukuksal ve vergisel ortamın sağlanmasının yanında,  iç tasarrufların da teşvik edilmesi ve finansal enstrümanların geliştirilmesi bu amaca ulaşılmasını sağlayacaktır” dedi.


Hasan Rahvalı, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 


Başarılı olmak için meslek ne olursa olsun hizmet ve ürünlerin çok iyi anlatılması gerektiğini söyleyen Rahvalı, ürün ve hizmetler kadar kişilerin de birer marka olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı. 



Geri Dön