26 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası kapsamında 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme avantajı sağlanıyor. Kampanyaya göre isteyenler banka kredisi kullanırken, isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanabiliyor...



Reklam filminde Ali Ağaoğlu'nun oynadığı  Ağaoğlu İnşaat  50 ay vade 0 faiz kampanyası hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası, Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projeleri için geçerli. Reklam " "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganı ile yayınlandı. 


Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat verildikten sonra kalan tutar firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlarken, My Home Maslak projesinde 527 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İki projede de daireler hemen teslim ediliyor. 


Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası dahilinde yüzde 10 peşinat ödendikten sonra kalan tutarın yüzde 50'si için banka kredisi kullanılırken, geri kalan yüzde 40'lık tutar sıfır faizle ara ödeme olarak ödeniyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön