27 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?



"Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kampanyanın detayları hakkında bilgi verelim. Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projelerinde geçerli olacak olan kampanya My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerini kapsıyor. 


Devlet tarafından konut alacaklara yapılan yüzde 15'lik desteğe ek olarak, faiz oranlarına yüzde 35'lik bir desteğin verileceği Ağaoğlu kampanyası kapsamında 60 ay vade yapıldığında 0,47 faiz oranı ile, 120 ay vade yapıldığında ise 0,57 faiz oranı ile ödeme yapılıyor.


Yeni Ağaoğlu kampanyasında yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, yüzde 24'lük kısım taksitlendiriliyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılan kalan yüzde 75'lik bedel için ise yüzde 35'lik faiz desteği sağlanıyor. 


Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Sadece 200 konut için uygulamada olan ve 13 Şubat itibariyle başlayan  Ağaoğlu İnşaat  kampanyasının 3 hafta sonra sona ereceği öngörülüyor.


My Towerland!

Toplam 3 bin 500 adet daireden oluşan My Towerland konut projesinde dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 342 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 754 bin TL'den başlıyor. 


My Towerland Ataşehir'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri mevcut. Projenin TEM ve E-5 karayolu'na kolay ulaşım kolaylığı bulunuyor. 


My Home Maslak!

Fiyatların 571 bin TL'den başladığı My Home Maslak 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 41 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor.


My Home Maslak Ağaoğlu projesinde 786 adet konut yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor.


Andromeda Gold!

Her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, buhar odaları, çocuk oyun alanları ve saunası mevcut olan Andromeda Gold projesinde 398 adet daire yer alıyor. 


Zemin+51 katlı olarak dizayn edilen Andromeda Gold Konutları Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir bölgede yükseliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön