20 / 04 / 2024

Ağaoğlu Maslak 1453 satışa çıktı!

Ağaoğlu Maslak 1453 satışa çıktı!

Ofis, konut ve ticari üniteleriyle Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olmayı hedefleyen Maslak 1453'te ofisler satışa sunuldu. Ağaoğlu, bu ofislerle yüksek kazanç vaad ediyor.



AĞAOĞLU Şirketler Grubu'nun Avrupa Yakasında hayata geçirdiği Maslak 1453 projesindeki ofisler satışa çıktı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu iş hayatında prestijli yatırımın doğru adresi olan Maslak 1453'ün günden güne değerlenen metrekare fiyatlarıyla sahipleriyle buluştuğunu belirterek, " İstanbul'un her geçen gün değer kazanan, iş dünyası ve ticaretin nabzını tutan Maslak'ta yer alan ofisler yatırımcısının yüzünü güldürecek" dedi. 


YÜKSEK KİRA GETİRİSİ 

Ali Ağaoğlu, "İstanbul'un gözde semtlerinden; Etiler, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif olan Maslak 1453 iş hayatının kalbinin attığı Maslak'ta yer alıyor. Proje, tüm bu gözde bölgelerin konfor ve prestijini sunarken hem ev hem de iş hayatını tek bir merkezde toplanmasının avantajlarını bünyesinde barındırıyor. Ayrıca projeye olan büyük ilgiden dolayı söz konusu ofisler kısa bir sürede yatırımcısının yüzünü yüksek kira getirişi ile güldürecek" dedi. 


Akşam


Geri Dön