26 / 04 / 2024

Ağaoğlu My City Bahçelievler 10 günde bitti

Ağaoğlu My City Bahçelievler 10 günde bitti

Ağaoğlu Grubu'nun bin 200 konutluk son projesi My City Bahçelievler, 10 günde tükenerek satış rekoru kırdı.



Ağaoğlu Grubu'nun en son satışa sunduğu 1.200 dairelik My City Bahçelievler projesinin tamamı krize rağmen 10 gün içinde satıldı. Projede iki ayda 1000 konut satarım diyerek iddiasını ortaya koyan ve 3 günde tanıtım yapmadan 400 adet konut satışına ulaşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, My City Bahçelievler'in şu ana kadar en hızlı sattıkları proje olduğunu belirtti. Satış ofisini sabah 09.00'da açtıklarını ancak müşterilerin 06.00'dan itibaren bekleyip sıra oluşturduğunu söyleyen Ağaoğlu, "Satışlar gece 03.00'e kadar sürüyordu. İzdihama karşı kapıda ambulans bile beklettik" dedi. Satış ofisinin ilk günlerde sabah 04.00'e kadar açık durduğunu ancak satış temsilcilerinin sağlıklı çalışabilmeleri için sıra numarası alınan Q-matik'lere bir sınırlama getirdiğini söyleyen Ağaoğlu, "İzdihamı engellemek için Q-matik'leri satış ofisinin günlük çalışma kapasitesini geçince çalıştırmama sınırı getirdim. Son birkaç gün sadece öğlene kadar 600 kişiye ulaşınca makineyi de devredışı bıraktık" diye konuştu. Öte yandan satış ofisinin talep yükseldikçe daireleri opsiyonlayan ve banka kredisinin onayını bekleyen müşterilerine peşinatlarını ödemeleri konusunda çağrı yaparak işlemleri hızlandırmaya çalıştığı da öğrenildi.

Yüzde 1 peşinat izdiham yarattı

400 milyon dolar satış hasılatı beklenen ve semtin ilk kapsamlı konut projesi olan My City Bahçelievler'de yüzde 1 peşinat ödendiğinde ara ödemeler 30 ay sonra ve krediyle yapılabiliyordu. Bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı nedeniyle büyük ilgi gören projede ayrıca Akbank ve Vakıfbank ile yapılan anlaşmalara göre 12 ayda yüzde 0.26 faizle, 120 ayda ise yüzde 1.24 faizle kredi imkanı sunuluyordu.

`Mart'ta yeni sürprizlerimiz var'

Pİyasadakİ kriz psikolojisini bu projeyle kırdıklarını kaydeden Ali Ağaoğlu, "Proje sadece bizim için değil sektör genelinde de satışlarda bir canlanmaya neden oldu. Sektörden bazı firmalar da beni arayarak destekledi" dedi. Daha önce Seyrantepe, Ayazağa, Yeniköy ve Bahçelievler'de ikinci proje ile Avrupa yakasında 4 yeni projede 5 binin üzerinde konuta daha imza atacaklarını açıklayan Ağaoğlu, bu hızlı satışla planlarını da erkene aldı. Bahçelievler'den daire alamayanlar için 1 Mart'tan itibaren yeni sürprizler başlatacaklarını açıklayan Ağaoğlu, "Yine şehrin tam göbeğinde, merkezin de merkezinde yeni bir proje ve My City Bahçelievler'de yürüttüğümüz kampanya tarzında yeni sürprizimiz olacak. Yine çok ses getireceğiz" dedi.

Vatan

İlgili haberler

My City Bahçelievler maketten kapışıldı

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 154 bin 700 TL'ye!

My City Bahçelievler'de yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu Bahçelievler'de ara ödeme taksitle!

Ağaoğlu: MyCity'de 2 ayda bin daire satarım

Geri Dön