25 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteren ofislerden meydana gelen Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yapılan ödemelerde ise yarısı peşin kalan kısım faiz uygulanmadan vadelendiriliyor.



My Newwork projesi ofislerden meydana geliyor. Tek blok halinde tasarlanan  My Newwork  projesi,  Ağaoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor. 


14 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Ağaoğlu My Newwork projesi; Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu alanda Ataşehir'de hayata geçiriliyor. 


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde restoranlar, eğlence üniteleri, mağazalar, tiyatro ve ofisler bulunuyor. Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016 yılının Aralık ayında yapılacak. 


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir de faizsiz vadelendirme seçenekleriyle!


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yer alan ofislerin alanları ise 107 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinin ödeme koşulları kapsamında yüzde 50'lik kısım peşinat olarak ödeniyor ve geri kalan ise 30 ay faizsiz vadelendiriliyor. 


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/


projeye sor



Geri Dön