27 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork'te teslimler Eylül 2016'da!

Ağaoğlu My Newwork'te teslimler Eylül 2016'da!

OFİS pazarının Anadolu yakasında en hızlı gelişen ilçesi Ataşehir. Bu gelişimde İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin etkisi büyük. Ağaoğlu Şirketler Grubu,'Ağaoğlu My Newwork' ofis projesini hayata geçirecek.



Gelişimine devam eden bölgede yeni bir yatırım kararı alan Ağaoğlu Şirketler Grubu,'Ağaoğlu My Newwork' ofis projesini hayata geçirecek. İnşaatına başlanan ve Eylül 2016'da tamamlanması beklenen projeden 360 milyon dolar hasrlat beklediklerini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su 1 lasan Rahvalı, "Ağaoğlu My Newwork 62 bin metrekare satılabilir alan var. Ofisleri satıp, ticari birimleri kiralamaya karar verdik. 21 kat ofis dışında 4 kat bazada ticari üniteler bulunacak. 1400 metrekarelik tam kat ofislerin kampanyalı fiyatı 7 milyon 150 bin dolar" dedi. Rahvalı ofislerin yüzde 42'sinln satıldığını söyledi.



 

TİYATRO SALONU OLACAK 

345 bağımsız bölümden oluşan Ağaoğlu My NevAvork'te ofislerin yam sıra restoran, kafe ve mağazalar da bulunuyor Pıojede yer alması planlanan tiyatro ve sanat galerisi de önemli organizasyon ve etkinliklere ev sahipliği yapması bekleniyor. Projenin istanbul Uluslararası Finans Merkezi ve yılda 250 etkinliğin yapıldığı Ülker Arena Spor Salonuna yakın olmasının önemli bir avantaj olduğuna dikkat çeken şirket yetkilileri projenin yatırımcılara çalışma ve eğlence hayatını bir arada sunduğunu ifade etti.



Hürriyet Ek 


Geri Dön