28 / 03 / 2024

Ağaoğlu My Residence 212 İstanbul'da 2 bin 397 TL peşinatla!

Ağaoğlu My Residence 212 İstanbul'da 2 bin 397 TL peşinatla!

My Residence 212 İstanbul'da "yüzde 1 peşinat" kampanyası yapılacak



Daha önce Güneşli'deki projesini satışa çıkaracağını açıklayan Ağaoğlu, ilgi ve baskıyla karşılaşınca, Ocak ayında başlayacak satış öncesinde talepleri "sıraya" almaya başladı.

Ağaoğlu, bu yıl ilk kez geçtiği Avrupa Yakası'ndaki 3. konut yatırımı "My Residence 212 İstanbul" projesini tanıttı. Güneşli'deki Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan arazide, Akın Holding ile Ağaoğlu arasında hâsılat paylaşımı esasına göre geliştirilen My Residence 212 İstanbul "ev-ofis" projesi 503 daireden oluşuyor. Daha önceki açıklamalarında bu projeyi satışa çıkaracağını açıklayan Ağaoğlu, bürokratik sürecin uzaması nedeniyle Ocak ayının ilk yarısına kalan satış öncesinde oluşan ilgi ve baskıya karşı "sıra" oluşturmaya başladı.


Toplam 147 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan "My Residence 212 İstanbul", büyüklükleri 81,07 metrekareden 126, 42 metrekareye kadar 10 ayrı tipte ev-ofis modelinden oluşuyor. My Residence 212 İstanbul'da yaşayanlar, profesyonel düzeyde çok amaçlı toplantı salonları, 7/24 saat çalışan çok dilli call-center, vale parking, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 24 saat acil sağlık servisi, lounge, restoran, ücretsiz danışmanlık servisleri, 24 saat güvenlik sistemi, housekeeping, satış sonrası teknik destek hizmetleri ve 24 saat elektrik tesisat arızalarında ücretsiz müdahale gibi hizmetlerden yararlanacak.


Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanan My Residence 212 İstanbul'da "ev-ofis" fiyatları 239 bin 700 lira ile 411 bin 700 lira arasında farklılık gösteriyor. Ocak ayının ilk yarısında satışına başlanacak ev-ofisler için bir süredir devam eden yoğun ilgi ve baskı nedeniyle, Güneşli'deki 212 İstanbul Power Outlet alışveriş merkezi içinde yer alan satış ofisinde "sıra" verilmeye başlandı.


My Residence 212 İstanbul için hazırlanan kampanyada fiyatın yüzde 1'i peşin ödenecek, yüzde 9 ise Ocak 2010'da ödenecek. 15 Haziran 2010 ve 15 Ocak 2011 tarihlerindeki yüzde 10'luk iki ara ödemenin yanı sıra yüzde 70'lik tutar için Akbank, Garanti Bankası ve DD Mortgage'tan kredi kullanabilecek.


Havaalanına yakınlığı  açısından büyük değer taşıyan proje, özellikle uluslararası  çalışan yönetici ve profesyoneller başta olmak üzere serbest meslek çalışanları ve girişimciler için de ulaşım, zaman ve kaynak yönetimi açısından büyük fırsatlar yaratıyor.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Ağaoğlu:

"Ev-ofis projesiyle bölgedeki çok önemli bir eksiği gidereceğiz"


"Bölge ticari ve yaşam olarak hızlı gelişen bir yer. Sayın Nuri Akın'ın bize olan güvenine teşekkür ediyorum. Orada ileri görüşlü bir alışveriş merkezi yaptılar. Biz de yanındaki rezidansla ilgilendik ve Nuri Bey ile anlaşıp el sıkıştık. Maalesef biz mesai yaparken zamanımızın çoğunu bürokrasiye harcıyoruz. Bu projede Akın Holding bu konuda ilerlemiş ve işimizi oldukça kolaylaştırmıştı. Biz önce bölgedeki ihtiyaca yönelik bir araştırma yaptık ve mevcut konsepti gözden geçirdik. Daha önce geliştirdiğimiz "modern ofis" konseptini daha da ileriye götürerek "ev-ofis" modelini ortaya çıkardık. Türkiye genç ve dinamik bir ülke, çok çalışmamız lazım. Biz üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu proje inanıyorum ki bölgedeki ihtiyaca cevap verecek ve önemli bir eksiği giderecek."


Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın:

"İşi en güvendiğimiz şirkete verdik" 


"Uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptığımız fabrikamızın bulunduğu arsayı, zamana ve bölgenin değişen dinamiklerine göre farklı bir projeyle değerlendirmek istedik. Edip İplik fabrikasını kurduğumuz zamanlarda bir köy olan İkitelli, şu anda yüzünü batıya dönmüş, gelişmekte olan bir iş ve yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. İstanbul'un en büyük üçüncü ilçesi olan Bağcılar, aynı zamanda İstanbul'un en çok göç alan ve en çok genç nüfusu da içinde barındıran bir bölge.

Hızlı ve büyük değişimlere sahne olan Bağcılar'ın farklı dinamiklerine uyum sağlaması ve aynı zamanda kentsel değişimde etkin rol oynaması amacıyla 212 İstanbul projesini oluşturduk. 212 İstanbul, şehir hayatının tüm yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayacak bir Alışveriş Merkezi ve tüm modern yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak bir `residence' projesini aynı çatı altında buluşturmayı amaçlıyor. 


Rezidans projesini gerçekleştirmek için öncelikle çevremizi rehabilite etmeyi ve projede beraber yol alacağımız doğru ortağı bulmayı bekledik. Her şey zamanını bekler diye bir söz vardır. Türkiye'nin birçok seçkin ve saygın inşaat firması ile uzun ve detaylı görüşmeler yaptık ve bu görüşmeler sonucunda özellikle son yıllarda oluşturduğu iş ve yaşam merkezi projeleriyle öne çıkan Ağaoğlu Grubu ile anlaşmaya karar verdik. Ağaoğlu, projemizi değerli bulup kendi yenilemelerini de yaparak daha da değerli hale getirerek satışa hazırladı".


Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı:

"1+1 dairelere talep çok ancak arz eksiği var"


Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı da toplantıda bir sunum yaptı  ve şu bilgileri verdi: "Biz projelerimize hazırlanırken demografik yapıyı yakından izliyoruz. Evlenme ve boşanma rakamları önemli bir gösterge. Bugün evlenme yaşının ortalaması 28,5 ve ev ihtiyaçları da özellikle bu yaşlarda başlıyor. Türkiye'de 2008 yılında 641 bin çift evlenmiş, İstanbul'da ise bu rakam 107 bin 963 olmuş. Diğer yandan boşanma rakamları ise İstanbul'da 20 bin 703, Türkiye'de 99 bin 663. Nitelikli konuta olan talep artıyor.


İstanbul'da bugün 3 milyon 750 bin konut var ve bunların 3'te birinin ruhsatı yok. Yılda 125 bin yeni konut yapılırsa kaçak ve niteliksiz konut açığı kapatılabilir ve konut yenileme gereksinimi tamamlanabilir. Mevcut konut stoğunda 3+1 dairelerde arz eksiği yok ancak 1+1 dairelerde talebin arttığını açıkça görüyoruz bu noktadaki arz yetersiz. 

Kime ve nasıl satıyoruz konusu merak ediliyor. Bir süre önce satışına başladığımız My Town Ispartakule'de 3 haftada 500 daire sattık. Yaptığımız araştırmalar ve istatistiklerin yanı sıra çok geniş ve tecrübeli ekiplerimiz var. Bu sayede satışta da başarıyı yakalıyoruz.

(0216) 687 11 11

www.agaoglu.com.tr

Faiz oranları için tıklayınız!

Örnek ödeme tablosu için tıklayınız!

 

Ağaoğlu, Avrupa yakasındaki üçüncü konut yatırımı "My Residence 212 İstanbul" projesini tanıttı

Ağaoğlu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bölgedeki ihtiyaca yönelik araştırma yaptıklarını ve mevcut konsepti gözden geçirdiklerini kaydetti.

Daha önce geliştirdikleri modern ofis konseptini ilerleterek, ev-ofis modelini ortaya çıkardıklarını belirten Ağaoğlu, "Bu proje inanıyorum ki bölgedeki ihtiyaca cevap verecek ve önemli bir eksiği giderecek" dedi.

Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın da, uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptıkları fabrikanın bulunduğu arsayı, zamana ve bölgenin değişen dinamiklerine göre farklı projeyle değerlendirmek istediklerini, 212 İstanbul projesini oluşturduklarını anlattı.

Akın, 212 İstanbul'un, şehir hayatının ihtiyaçlarını karşılayacak AVM ile "residence" projesini aynı çatı altında buluşturmayı amaçladığını vurguladı.

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan arazide, Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanan projede ev ve ofis fiyatları 239 bin 700 lira ile 411 bin 700 lira arasında değişirken, ocak ayının ilk yarısında satışına başlanacak
ev-ofislere yönelik ilgi nedeniyle, alan satış ofisinde "sıra" verilmeye başlandı.

Bu arada Ağaoğlu, toplantıya katılmalarını istediği, 2009 yılında başarılı satışlar gerçekleştiren ve son olarak My Town Ispartakule projesinde 3 haftada 500 daire satan satış ekibini de kutladı.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu, trendi yakaladı yeni projede ev ile ofisi birleştirdi

Akın Holding'in geliştirdiği ve Ağaoğlu'nun inşa edeceği residence Ocak ayında satışa çıkıyor. Fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor
Ağaoğlu Şirketler Grubu, Güneşli'de 212 İstanbul Power Outlet AVM'nin yanında hayata geçireceği My Residence 212 İstanbul projesinde Ocak ayında satışlara başlıyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Güneşli'deki Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan arazide, Akın Holding ile Ağaoğlu arasında hâsılat paylaşımı esasına göre geliştirilen My Residence 212 İstanbul "ev-ofis" projesinin 503 daireden oluştuğunu açıkladı. Ağaoğlu, Ocak'ta satışa çıkacak projeye yoğun ilgiden dolayı satış öncesinde 212 İstanbul Power Outlet alışveriş merkezi içinde yer alan satış ofisinde "sıra" verilmeye başlandığını söyledi. Toplam 147 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan "My Residence 212 İstanbul", büyüklükleri 81,07 metrekareden 126, 42 metrekareye kadar 10 ayrı tipte ev-ofis modelinden oluşuyor. Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanan My Residence 212 İstanbul'da "ev-ofis" fiyatları 239 bin 700 lira ile 411 bin 700 lira arasında farklılık gösteriyor.

EDİP İPLİK'İN ARAZİSİ
Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın da, uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptığımız fabrikamızın bulunduğu arsayı, zamana ve bölgenin değişen dinamiklerine göre farklı bir projeyle değerlendirdiklerini belirtti. Akın, 212 İstanbul Power Outlet projesinde olduğu gibi My Residence Projesinde de geliştirici olarak kaldıklarını ve işi en güvenilir firmalara verdiklerini söyleyerek, "Alışveriş merkezinin inşaatını Yapı Merkezi gerçekleştirdi. Residence projesini de bir çok firma arasından güveniyle öne çıkan Ağaoğlu gerçekleştirecek" dedi.

YÜZDE 1 PEŞİNAT
Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı da, My Residence 212 İstanbul için hazırlanan kampanya hakkında bilgi vererek "Fiyatın yüzde 1'i peşin ödenecek. Ocak ayında yüzde 9, 15 Haziran'da yüzde 10 ve 2011'in Ocak ayında yüzde 10 ödeme yapılacak. Kalan tutar için ise Akbank, DD Mortgage ve Garanti Banka'sından kredi kullanılabilecek" açıklamasını yaptı.

Toplam 147 milyon TL hasılat bekleniyor

-Hasılattan Akın Holding yüzde 38, Ağaoğlu yüzde 62 pay alacak
-Toplam 503 daireden oluşuyor
-389 adet 1+1 daire bulunuyor
-114 adet 2+1 daire bulunuyor
-17 adet ticari alan yer alıyor
-38 katlı olarak inşa edilecek

Hasılatın % 38'i Akın'ın

Eski Edip İplik Fabrikası arazisine yapılacak proje için Akın holdig ile Ağaoğlu el sıkıştı. Ağaoğlu, tahmini 147 milyon TL'lik toplam hasılatın yüzde 38'ini Akın Holdig'e verecek.
Sabah

Ağaoğlu Halkalı'ya rezidans kuruyor

Ağaoğlu, Avrupa yakasındaki üçüncü konut yatırımı `My Residence 212 İstanbul' projesini tanıttı

Daha önce geliştirdikleri modern ofis konseptini ilerleterek, ev-ofis modelini ortaya çıkardıklarını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bölgedeki ihtiyaca yönelik araştırma yaptıklarını ve mevcut konsepti gözden geçirdiklerini kaydetti. Ağaoğlu, "Bu proje inanıyorum ki bölgedeki ihtiyaca cevap verecek ve önemli bir eksiği giderecek" dedi.
Projenni ortağı olan Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın da, uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptıkları fabrikanın bulunduğu arsayı, zamana ve bölgenin değişen dinamiklerine göre farklı projeyle değerlendirmek istediklerini, 212 İstanbul projesini oluşturduklarını anlattı. Akın, 212 İstanbul'un, şehir hayatının ihtiyaçlarını karşılayacak AVM ile rezidans projesini aynı çatı altında buluşturmayı amaçladığını vurguladı. Basın Ekspres Yolu üzerindeki projenin, Aralık 2011'de tamamlanması planlanıyor. Projede fiyatlar 239 bin 700 lira ile 411 bin 700 lira arasında değişiyor.
Milliyet

Ağaoğlu'ndan yeni proje

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Akın Holding ile ortak olarak İstanbul Güneşli'de yeni bir projeye başladı. My Residence 212 İstanbul adındaki projenin büyük bir bölümünü 1+1 evler oluşturacak ve fiyatlar 240 bin liradan başlayacak.


EV-ofis projesi olarak tasarlanan My Residence 212, Güneşli'deki Basın Ekspres Yolu üzerinde Akın Holding'e ait arazide yükselecek. 147 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip projede toplam 503 daire yer alacak.

Yeni projeye ilişkin düzenlenen toplantıda verilen bilgiye göre, 503 daireden 389 tanesi 1+1, kalan 114 daire de 2+1 olacak. 1+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri 81-90 metrekare arasında, fiyatları da 240 bin lira ile 284 bin 600 lira arasında değişecek. 2+1 tipinde ve 119-126 metrekare büyüklüğe sahip daireler de 351 bin ile 411 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak.

1 Ocak'ta başlayacak olan projenin 24 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.

My Residence 212 İstanbul için hazırlanan kampanyada fiyatın yüzde 1'i peşin ödenecek, yüzde 9 ise Ocak 2010'da ödenecek. 15 Haziran 2010 ve 15 Ocak 2011 tarihlerindeki yüzde 10'luk iki ara ödemenin yanı sıra yüzde 70'lik tutar için Akbank, Garanti Bankası ve DD Mortgage'tan kredi kullanabilecek.


"ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEĞİZ"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ev-ofis projesiyle çok hızlı bir şekilde gelişen bölgedeki önemli bir eksikliği gidereceklerini belirtti.

Projeyi Akın Holding ile ortaklaşa gerçekleştirdiklerini söyleyen Ağaoğlu, şöyle devam etti:

"Onlar ileri görüşlü olarak bir alışveriş merkezi yaptılar. Biz de yanındaki rezidansla ilgilendik ve Nuri Bey ile anlaşıp el sıkıştık. Önce bölgedeki ihtiyaca yönelik bir araştırma yaptık ve mevcut konsepti gözden geçirdik. Daha önce geliştirdiğimiz "modern ofis" konseptini daha da ileriye götürerek "ev-ofis" modelini ortaya çıkardık. Bu proje inanıyorum ki bölgedeki ihtiyaca cevap verecek ve önemli bir eksiği giderecek."

ARAZİ EDİP İPLİK'İN

Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın ise yaptığı değerlendirmede, söz konusu arsayı 1972 yılında aldıklarını ve dönemin en büyük iplik fabrikasını kurduklarını belirtti. Akın, şöyle devam etti:

"Uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptığımız fabrikamızın bulunduğu arsayı, zamana ve bölgenin değişen dinamiklerine göre farklı bir projeyle değerlendirmek istedik. Edip İplik fabrikasını kurduğumuz zamanlarda bir köy olan İkitelli, gelişmekte olan bir iş ve yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Biz de dgeçtiğimiz dönemde 212 İstanbul projesini oluşturduk. Şimdi de bu alışveriş merkezini residanmce projesi ile aynı çatı altında buluşturacağız."

1+1'LERDE ARZ EKSİKLİĞİ VAR

Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı mevcut konut stoğunda 3+1 dairelerde arz eksiği olmadığını ancak ancak 1+1 dairelerde talebin arttığını belirtti. Rahvalı, "açıkça görüyoruz ki bu noktadaki arz yetersiz" dedi. 
Eren Güler/Hürriyet

Ağa, Avrupa yakasına bu kez 'ev-ofis' yapıyor
  
Ağaoğlu, Güneşli'de      ev ve ofisi birleştiren konutlar yapacak. 2011'de bitecek My Residence 212 İstanbul'da toplantı salonları, sekreter gibi hizmetler de olacak

İNŞAAT sektöründe projeleriyle ses getiren Ağoğlu Grubu, İstanbul'da ev-ofis konseptinde yeni bir projeye başladığını duyurdu. Güneşli'deki Basın
Ekspres Yolu üzerinde yer alan ve Edip İplik'e ait arazide, Akın Holding ile Ağaoğlu arasında hasılat paylaşımı esasına göre geliştirilen My Residence 212 İstanbul 'ev-ofis' projesi 503 daireden oluşuyor. Toplam 147 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan 'My Residence 212 İstanbul' projesinde büyüklükleri 81.07 metrekareden 126 metrekareye kadar 10 ayrı tipte ev-ofis modeli yer alıyor.

BÜROKRASİ ÇOK ZAMAN ALIYOR
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projenin  tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, ev-ofis projesiyle bölgedeki çok önemli bir eksikliği gidereceklerini belirtti. Ağaoğlu, 'Bölge ticari ve yaşam olarak hızlı gelişen bir yer. Sayın Nuri Akın'ın bize olan güvenine teşekkür ediyorum. Orada ileri görüşlü bir alışveriş merkezi yaptılar. Biz de yanındaki rezidansla ilgilendik ve Nuri Bey ile anlaşıp el sıkıştık. Maalesef biz mesai yaparken zamanımızın çoğunu bürokrasiye harcıyoruz. Bu projede Akın Holding bu konuda ilerlemiş ve işimizi oldukça kolaylaştırmıştı. Daha önce geliştirdiğimiz 'modern ofis' konseptini daha da ileriye götürerek 'ev-ofis' modelini ortaya çıkardık.'

Yüzde 1 peşin yüzde 9 ödeme Ocak 2010'da
AĞAOĞLU Grubu Şirketlerinden Akdeniz İnşaat'ın Genel Müdürü Hasan Rahvalı Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanan My Residence 212 İstanbul'da fiyatların 239 bin ila 411 bin lira arasında değiştiğini söyledi. My Residence 212 İstanbul'da yaşayanlar, çok amaçlı toplantı salonları, call-center, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 24 saat acil sağlık servisi, restoran, ücretsiz danışmanlık servisleri, housekeeping, satış sonrası teknik destek hizmetleri ve 24 saat elektrik tesisat arızalarında ücretsiz müdahale gibi hizmetlerden yararlanabilecekler. Rahvalı, proje için hazırlanan kampanyada fiyatın yüzde 1'inin peşin ödeneceğini, kalan tutar  için de Akbank, Garanti Bankası ve DD Mortgage'tan kredi kullanabileceğini kaydetti.

'HER ŞEY ZAMANINI BEKLER'
AKIN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın ise konuşmasında, 'Uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptığımız fabrikamızın bulunduğu arsaya 212 İstanbul adlı bir alışveriş merkezi yaptık. Şimdi de modern yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak bir 'residence' projesini aynı çatı altında buluşturmayı amaçlıyoruz' dedi.  Akın 'Her şey zamanını bekler diye bir söz vardır. Türkiye'nin birçok seçkin ve saygın inşaat firması ile uzun ve detaylı görüşmeler yaptık ve bu görüşmeler sonucunda özellikle son yıllarda oluşturduğu iş ve yaşam merkezi projeleriyle öne çıkan Ağaoğlu Grubu ile anlaşmaya karar verdik' diye konuştu.
Akşam

200 kişi bastırdı... 
 
Ağaoğlu ev-ofis konseptli `212 İstanbul'u satışa çıkardı

Akın Holding'e ait Edip İplik'in İstanbul Bağcılar'daki eski fabrikasının arsasında inşa edilen 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi projesinde rezidans olarak belirlenen 38 katlı bloğa Ağaoğlu Grubu talip oldu. Akın Holding ile hasılat paylaşımı modeliyle anlaşan ve Ocak 2010 itibarıyla inşaata başlayacak olan Ağaoğlu, 'My Residence 212 İstanbul' adındaki 503 dairelik projenin satışlarını ise gelen yoğun talep nedeniyle bir ay erkene çekti.

Proje için 200'ün üzerinde kişinin sıraya girdiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bölgenin fuar, kongre ve havaalanlarına yakınlığı bizi 'ev-ofis' konseptine itti. Ev ortamında ofis hizmetlerinin tümünü vereceğiz" dedi. 583 dairelik My Town Ispartakule'de ise 3 haftada 500 dairenin satıldığını belirten Akdeniz İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, yüzde 1 peşinat kampanyalarının My Residence 212 İstanbul'da da süreceğini kaydetti.

Projede büyüklükleri 81-126 metrekare arasında değişen 10 tipte ev-ofis modelinin olduğunu aktaran Rahvalı, "Aralık 2011'de teslim edilecek projede fiyatlar 240 bin lira ile 411 bin lira arasında değişiyor" diye konuştu.
Vatan

Ağa, Avrupa yakasına bu kez 'ev-ofis' yapıyor
  
Ağaoğlu, Güneşli'de      ev ve ofisi birleştiren konutlar yapacak. 2011'de bitecek My Residence 212 İstanbul'da toplantı salonları, sekreter gibi hizmetler de olacak

İNŞAAT sektöründe projeleriyle ses getiren Ağoğlu Grubu, İstanbul'da ev-ofis konseptinde yeni bir projeye başladığını duyurdu. Güneşli'deki Basın
Ekspres Yolu üzerinde yer alan ve Edip İplik'e ait arazide, Akın Holding ile Ağaoğlu arasında hasılat paylaşımı esasına göre geliştirilen My Residence 212 İstanbul 'ev-ofis' projesi 503 daireden oluşuyor. Toplam 147 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olan 'My Residence 212 İstanbul' projesinde büyüklükleri 81.07 metrekareden 126 metrekareye kadar 10 ayrı tipte ev-ofis modeli yer alıyor.

BÜROKRASİ ÇOK ZAMAN ALIYOR
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projenin  tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, ev-ofis projesiyle bölgedeki çok önemli bir eksikliği gidereceklerini belirtti. Ağaoğlu, 'Bölge ticari ve yaşam olarak hızlı gelişen bir yer. Sayın Nuri Akın'ın bize olan güvenine teşekkür ediyorum. Orada ileri görüşlü bir alışveriş merkezi yaptılar. Biz de yanındaki rezidansla ilgilendik ve Nuri Bey ile anlaşıp el sıkıştık. Maalesef biz mesai yaparken zamanımızın çoğunu bürokrasiye harcıyoruz. Bu projede Akın Holding bu konuda ilerlemiş ve işimizi oldukça kolaylaştırmıştı. Daha önce geliştirdiğimiz 'modern ofis' konseptini daha da ileriye götürerek 'ev-ofis' modelini ortaya çıkardık.'

Yüzde 1 peşin yüzde 9 ödeme Ocak 2010'da
AĞAOĞLU Grubu Şirketlerinden Akdeniz İnşaat'ın Genel Müdürü Hasan Rahvalı Aralık 2011'de teslim edilmesi planlanan My Residence 212 İstanbul'da fiyatların 239 bin ila 411 bin lira arasında değiştiğini söyledi. My Residence 212 İstanbul'da yaşayanlar, çok amaçlı toplantı salonları, call-center, kuru temizleme, çiçek bakım, mobil kuaför, 24 saat acil sağlık servisi, restoran, ücretsiz danışmanlık servisleri, housekeeping, satış sonrası teknik destek hizmetleri ve 24 saat elektrik tesisat arızalarında ücretsiz müdahale gibi hizmetlerden yararlanabilecekler. Rahvalı, proje için hazırlanan kampanyada fiyatın yüzde 1'inin peşin ödeneceğini, kalan tutar  için de Akbank, Garanti Bankası ve DD Mortgage'tan kredi kullanabileceğini kaydetti.

'HER ŞEY ZAMANINI BEKLER'
AKIN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın ise konuşmasında, 'Uzun yıllar Edip İplik olarak üretim yaptığımız fabrikamızın bulunduğu arsaya 212 İstanbul adlı bir alışveriş merkezi yaptık. Şimdi de modern yaşam ihtiyaçlarını karşılayacak bir 'residence' projesini aynı çatı altında buluşturmayı amaçlıyoruz' dedi.  Akın 'Her şey zamanını bekler diye bir söz vardır. Türkiye'nin birçok seçkin ve saygın inşaat firması ile uzun ve detaylı görüşmeler yaptık ve bu görüşmeler sonucunda özellikle son yıllarda oluşturduğu iş ve yaşam merkezi projeleriyle öne çıkan Ağaoğlu Grubu ile anlaşmaya karar verdik' diye konuştu.
Akşam


Geri Dön