25 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Resort Eylül'de açılıyor!

Ağaoğlu My Resort Eylül'de açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu´nun Uludağ´daki oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl dağ sezonunu erken açıyor



Kış aylarının favori tatil mekanı olarak bilinen ve her kış tüm Türkiye´yi kendine hayran bırakan Uludağ´ın en prestijli beş yıldızlı oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl kış sezonu öncesi alternatif tatil mekanı arayanları Uludağ´ı keşfetmeye çağırıyor. Konuklarını şımartan otel Ağaoğlu My Resort, konforu ve özel hizmetleri ile bir araya gelen tertemiz dağ havası ve yeşilin her tonunun yer aldığı zengin bitki örtüsü ile şehrin gürültüsü ve stresini unutmayı sağlıyor.

Türkiye´nin en büyük doğa ve macera sporları merkezi olan Uludağ´da tatil yapmayı tercih edenler, profesyonel rehberler eşliğinde trekking ve ATV safari turları ile karlar altında merak edilen Uludağ´ın eşsiz doğasını görebilme şansına sahip olacaklar.

Oteller Bölgesi, Cennet Kaya Parkuru, Wolfram - Madenler Bölgesi, Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, trekking rotalarını oluşturuyor. Batı Anadolu'nun 2547 metre ile en yüksek dağı olan Uludağ´ın zirvesinden ise Batı Anadolu´nun büyük bir kısmı izlenebiliyor.
İlk misafirler Ağaoğlu konaklayanları olacak
Her yıl Ağaoğlu ev sahiplerini davet eden ve ilk onlar ile sezon açılışı yapan Ağaoğlu My Resort, bu yıl da geleneği bozmadı. Tüm Ağaoğlu oturanları Eylül ayından itibaren her haftasonu Uludağ´ın keyfini sürecek.

Güneşin tadına Mandra´da varılacak

Otelden yalnızca beş dakika mesafede yer alan Ağaoğlu´nun bir diğer işletmesi Mandra Cafe&Bar ise bu mevsimde bunalmadan güneşin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Terasında gün boyu hizmet veren mekan akşamları ise yemeğin ardından bar olarak hizmet veriyor.

Ağaoğlu My Resort Uludağ Hakkında:
Tüm sezonlarda da seminer, organizasyon, tracking, paintball gibi turnuvalar ve aktiviteler için tercih edilen Ağaoğlu Uludağ My Resort Otel´de, 158 standart oda, 28 aile odası, 7 standart suit oda, 4 executive deluxe oda, 4 executive suit oda, 2 presidential suit (dubleks 2 oda + 1 salon), 2 king suit (2 oda + 1 salon ve 3 oda + 1 salon) olmak üzere toplam 205 oda, şöminesi ve rahat koltuklarıyla müşterilerin keyfini çıkardığı geniş bir lobi bulunuyor. Ağaoğlu Uludağ My Resort Otel´in odalarında merkezi ısıtma, halı, minibar, elektronik emanet kasası, kablosuz internet servisi, LCD televizyon, duş kabini, çalışma masası, saç kurutma, telefon, suitlerde jakuzili küvet, anahtar kartı gibi nitelikli özellikler standart olarak bulunuyor. Cam tavanıyla doğadan kopmayacağınız özel kapalı yüzme havuzu, masaj çeşitleri, sauna ve fitness bölümü, restoranları, barı, oyun salonları, mini kulüp ve çok amaçlı toplantı salonlarına sahip Ağaoğlu My Resort Otel´de her şey dahil sistem uygulanıyor.

224 285 20 01
www.agaoglumyresort.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu, dağ sezonunu bu yıl erken açıyor

Uludağ´ın beş yıldızlı otellerinden Ağaoğlu My Resort, bu yıl kış sezonu öncesi alternatif tatil mekânı arayanları Uludağ´a davet etti. Ağaoğlu´ndan verilen bilgiye göre, Uludağ´da tatil yapmayı tercih edenler, profesyonel rehberler eşliğinde trekking ve ATV safari turları ile karlar altında merak edilen Uludağ´ın doğasını görebilecekler. Oteller Bölgesi, Cennet Kaya Parkuru, Wolfram - Madenler Bölgesi, Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, trekking rotalarını oluşturuyor. Batı Anadolu´nun 2547 metre ile en yüksek dağı olan Uludağ´ın zirvesinden ise Batı Anadolu´nun büyük bir kısmı izlenebiliyor.
Türkiye


Geri Dön