25 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Towerland ve My Home Maslak'ta hemen teslim! 0 faizle!

Ağaoğlu My Towerland ve My Home Maslak'ta hemen teslim! 0 faizle!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat yeni kampanyaya başladı. Bu yeni kampanya hemen teslim projelerinden My Towerland ve My Home Maslak için geçerli sayılıyor. Her iki projede de faizsiz vadelendirme yapılıyor.




Ağaoğlu İnşaat'ın yaptığı yeni kampanya Ataşehir'de yer alan My Towerland ve Maslak'ta yer alan My Home Maslak projesi için geçerli...


Ağaoğlu kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra firma bünyesinde 50 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


Ağaoğlu kampanyasında yapılan ödemeler dilenirse banka kredisi kullanılarak ve dilenirse firma bünyesinde yapılan taksitlerle sağlanıyor. 


Kampanyanın geçerli olduğu projelerde konut teslimleri hemen yapılıyor. Kampanya 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin' sloganıyla gerçekleştiriliyor. 


Ağaoğlu kampanyasına göre yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan kısım ise yüzde 40'lık kısmı banka kredisi ile ödeniyor. Geri kalan ise faizsiz ara ödeme olarak vadelendiriliyor. 


My Towerland Ataşehir projesi:


My Towerland projesinde 3.500 konut yer alıyor. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. 


My Towerland projesinde yer alan konutların fiyatları 697 bin TL'den başlıyor. My Towerland projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik, sauna ve buhar odası yer alıyor. 


Telefon: 444 6 777

Web: http://www.mytowerland.com/


My Home Maslak projesi:


My Home Maslak projesi, 3 blok halinde yükseliyor. Projenin sosyal alanlarında çocuk oyun alanları, güvenlik, spor alanları, otopark, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor. 


My Home Maslak projesi kapsamında dairelerin fiyatları 572 bin TL'den başlıyor. Teras evlerin fiyatları ise 756 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.myhomemaslak.com/


Ağaoğlu İnşaat iletişim bilgileri

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön