20 / 04 / 2024

Ağaoğlu: MyCity'de 2 ayda bin daire satarım

Ağaoğlu: MyCity'de 2 ayda bin daire satarım

Ağaoğlu, Seyrantepe, Ayazağa, Bahçelievler, Doğu Ataşehir ve Yeniköy'de gerçekleştirecek konut projeleri arasında özellikle Bahçelievler projesinde iddialı olduklarını dile getirdi.




Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İstanbul'da 6 bin konutluk 5 yeni proje için 3 milyar dolar yatırım yapacağız. İnşaatı başlayan 1500 konutluk MyCity Bahçelievler projesinden 2 ayda 1000 daire satarım" dedi.

Ağaoğlu, Seyrantepe, Ayazağa, Bahçelieveler, Doğu Ataşehir ve Yeniköy'de gerçekleştirecek konut projeleri arasında özellikle Bahçelievler projesinde iddialı olduklarını dile getirdi. Turizme 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını aktaran Ağaoğlu, bu parayla 5'i İstanbul'da 5'i de Bodrum'da olmak üzere toplam 10 otel yapacaklarını açıkladı. Şu anda Ümraniye, Uludağ've Samandıra olmak üzere çalışan 3 otelleri bulunduğunu söyleyen Ağaoğlu, "İstabul'da yapacağımız beş otelin yeri belli. Biri Seyrantepe'de, bir tane Ataşehir'de, bir tane de Küçükçamlıca'da. Anadolu Hisarı'nda belki İstanbul'un en delux otelini yapıyoruz. Yalılar topluluğundan oluşan bir otel olacak. Ümraniyede çalışan bir projemiz var ikincisini yapıyoruz" dedi. Diğer 5 otelin ise Bodrum'da olacağını anlatan Ağaoğlu, "Bodrumda turizm şehri kuruyoruz orda. İçelerinde 5-6 bin kişilik kongre salonları olacak" dedi.

Getirsin 100 milyon Euro'yu vereyim araziyi

İSTANBUL'da TMSF'den aldığı Carlton arazisine otel ve rezidans yapacağını belirten Ali Ağaoğlu, arazinin eski sahibi Halis Toprak'ın, "Orası 1 milyar Euro yapar" iddiasına şu yanıtı verdi: "Getirsin 100 milyon Euro'yu arsayı hemen vereyim, 900 milyon Euro da ona kalsın."

Hürriyet

Geri Dön