28 / 03 / 2024

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.



ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın, Türkiye ve KKTC temsilcisi 'ERA Türkiye', Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.


ERA Türkiye ekibi Orlando/Florida’da yapılan ERA Kongresi’ne katılım göstererek, ERA ülke temsilcilerine, Ağaoğlu/ERA Türkiye işbirliğine ilişkin bilgiler paylaştı.


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına 2016 Nisan ayı itibariyle başladı.





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


ERA Türkiye, Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak. 



Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya-Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak. ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına 2016 Nisan ayı itibariyle başladı. 


Vatan


Geri Dön