24 / 04 / 2024

Ağaoğlu reklamdan sonra 14 daire sattı!

Ağaoğlu reklamdan sonra 14 daire sattı!

Ali Ağaoğlu'nun gündemden düşmeyen yeni kampanyasının tanıtım filmi, satışlara doping etkisi yaptı. Ağaoğlu kampanyayla birlikte 4 günde 14 konut sattıklarını, kampanyanın 3 hafta süreceğini söyledi



İnşaat sektörünün en marjinal patronu Ali Ağaoğlu yeni kampanyasının reklam filmiyle dikkatleri yine üzerine çekti. "Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz" diyen Ali Ağaoğlu kameraların karşısına geçti. Sloganı 'Ev Sahibi Olma Yolunda' olarak belirlenen filmin büyük beğeni topladığını söyleyen Ağaoğlu, "Yine gündem olduk. Ancak çok olumlu tepkiler alıyorum. Herkes bu reklamı konuşuyor" dedi. 


250 MİLYONLUK STOK 

Ses getiren filmle kampanyaya da ilgi olduğunu belirten Ali Ağaoğlu, "Reklam filmi yayımlandıktan sonra satış ofislerinde ciddi hareket oldu. 250 milyon liralık konut stokum vardı. Daha 4 gün oldu. Şimdiden 14 konut sattık" diye konuştu. 


OBAMA DA OLABİLİR PUTİN DE

Ali Ağaoğlu'nun kendi oynadığı son reklam filminin tasarımı, yazı fontu ve sloganının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millete Hizmet Yolunda' konuşmasına benzemesi dikkat çekti. Erdoğan döneminde kullanılmaya başlanan 'Millete Hizmet Yolunda', dekoruna benzeyen bir dekor kullanan Ağaoğlu, reklama doğallık katabilmek adına da masasındaki bir anda çalan kırmızı telefonu açık bırakıyor. Kimin aradığını sorduğumuz Ali Ağaoğlu, "Putin de olabilir Obama da... O sırada meşguldüm konuşacak durumda değildim" diye cevap verdi. 


KAMPANYA 3 HAFTA SÜRECEK

Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47, 120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak. 13 Şubat'ta başlayan ve 3 hafta sürecek kampanya kapsamında My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri yer alıyor.



Seda Tabak / Sabah




Geri Dön