28 / 03 / 2024

Ağaoğlu, Türkiye Yüzer Sergisi'ne sponsor oldu!

Ağaoğlu, Türkiye Yüzer Sergisi'ne sponsor oldu!

"Barış ve Kardeşlik" konulu resim yarışmasının uluslararası büyük jürisi Ağaoğlu My City Hotel sponsorluğunda toplanıyor



Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne tam üyeliği konusunda devam eden müzakerelere tanıtım yolu ile katkı vermek amacıyla düzenlenen "Türkiye Yüzer Sergisi"nin konaklama sponsorluğunu Ağaoğlu My City Hotel üstlendi.

Yüzer Sergi projesi kapsamında Türkiye'de 9 milyon, Avrupa Birliği ülkelerinde 40 milyon ilköğretim öğrencisine duyurulan ve geniş katılım alan "Barış ve Kardeşlik" konulu resim yarışmasının uluslararası büyük jürisi Ağaoğlu My City Hotel sponsorluğunda toplanıyor.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış önderliğinde hayata geçirilen projenin büyük jürileri 23 Haziran Çarşamba günü derece ve mansiyon kazanacak eserleri seçecekler. Ulusal ve uluslararası bir çok önemli ismin katılacağı toplantının başkanlığını Yarışma Jürisi Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayan gerçekleştirecek.

Projeye destek veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu " İlki 1926 yılında genç Türkiye Cumhuriyeti'ni tanıtmak amacıyla düzenlenmiş olan yüzer sergiye 84 yıl sonra Ağaoğlu olarak katkı vermek bizim için büyük bir gurur. Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımız her projeye destek olmaya devam edeceğiz" diye belirtti.

MyCity Hotel hakkında:
Modern ve sade dekorasyonu ile tatil ve iş gezilerinde konuklarına konforu hissettiren Ağaoğlu My City Hotel, eğitimli ve deneyimli kadrosu ile misafirleri için tüm detayı düşünüyor. Ödüllere doymayan hen ulusal hem de uluslararası yarışmalardan madalyalarla dönen Ağaoğlu My City Hotel mutfak ekibi, damak tadında lezzeti arayanlar için birbirinden özel menüler sunuyor. Business hotel konsepti üzerine kurulan otel, toplam 8 adet toplantı salonu ile profesyonel iş hayatının tüm gereksinimlerini karşılıyor. Her türlü organizasyon için teknik donanıma sahip olan otelde, 240 kişilik Diamond Ballroom, 60 kişilik Starland Room, 70 kişilik Moontown Room, 12 kişilik Equinox ve Suncity salonları ile aynı anda 524 kişiye hizmet verilebiliniyor. Kaliteden ödün vermeyen ve Ağaoğlu markasının güvencesi ile ev sahipliği yapan Ağaoğlu My City Hotel, 22 suit, 72 standart, 20 superior olmak üzere 114 oda ve 220 yatak kapasitesine sahip.
Ayrıntılı bilgi için:
Tel: 0216 420 34 34
Web : [email protected]/
          www.mycityhotel.com.tr

 


Geri Dön