19 / 04 / 2024

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...



Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar, Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. Söz konusu programa katılmak için üniversite mezunu olmak gerekiyor. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerde Ağaoğlu Şirketler Grubunun satış uzmanları ile satış müdürleri de bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu (ist Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, grup olarak sektör liderliklerine yakışır projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi. Kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirdikleri ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlattıkları sertifika programı ile sektörde uzmanlaşmayı esas aldıklarını dile getiren Rahvalı, "Her geçen gün büyüyen sektörümüzün eğitimli, alanında uzman bireylere ihtiyacı var. Bu proje ile üniversite mezunu gençlerimize günümüzün parlayan sektörü olan gayrimenkul sektöründe uzmanlaşma fırsatı tanıyarak istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 


Nişantaşı Üniversitesi'nde, 8 hafta sürecek sertifika programında katılımcılar, "Dünyada ve Türkiye'de gayriı menkul sektörü ne durumda?", "Ağaoğlu Şirketler Grubunun sektör liderliği", "Etkin iletişim ve algı yönetimi",  "Müşteri ilişkileri yönetilecek mi", "Konuşma sanatı ve beden dili", "Yüzler ve isimler", "Takını çalışması ve motivasyon", "Sağlıklı yaşam, kişisel trendler", "Pazarlama ve satış teknikleri", "Birebir satış", "Gayrimenkul sektörü mevzuatı", "Gayrimenkul değerlendirme", "Bütçe planlama ve fiyatlandırma" gibi hem satışa, hem de sektöre yönelik eğitimler alacak. 


Günboyu


Geri Dön