28 / 03 / 2024

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek




Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6 Aralık  25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan gayrimenkul sertifika eğitimleri sonunda başarılı olanlar Ağaoğlu bünyesinde istihdam edilecek. Eğitim programına katılmak için üniversite mezunu olmak gerekiyor. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerde Ağaoğlu’nun deneyimli satış uzmanları ve satış müdürleri de katılımcılara eğitim verecek.



Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, “Sektör liderliğimize yakışır şekilde projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirdiğimiz ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlattığımız sertifika programı ile sektörümüzde uzmanlaşmayı esas aldık. Her geçen gün büyüyen sektörümüzün eğitimli, alanında uzman bireylere ihtiyacı var” dedi.



Milliyet


Geri Dön