19 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

Ağaoğlu'ndan 2 yeni otel projesi!

"Business Otel" ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirilen Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağaoğlu'ndan iki yeni otel projesi daha hayata geçiyor



Özellikle son 4 yılda İstanbul Anadolu yakasında iş dünyasının hızla gelişiminden doğan  ihitiyacı karşılamak amacıyla hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağağolu'ndan "Business Otel" konseptiyle iki yeni otel daha projelendiriliyor.  

Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, "Şehir otelciliğinde farklı projelerimiz var. İstanbul'da bu anlamda araştırmalar yapıyoruz. Ataşehir'de My World Projesi ile başlayan ve My Towerland projesi ile genişleyen nitelikli konut alanlarımızın merkezinde, kısa bir süre içinde İstanbul Anadolu yakasının en lüks ve en donanımlı toplantı salonlarına sahip otelimizi faaliyete geçireceğiz. Bu projeyi başka lokasyonlarda ve farklı konseptlerde inşa edeceğimiz 2 tane daha otel ile genişletmeyi planlıyoruz. My City Hotel ile ulaşmış olduğumuz "Business Hotel" kategorisindeki başarımızın yarattığı talepler dolayısıyla, daha geniş gruplara hizmet verebilecek, nitelikli otelleri Ağaoğlu Hotels markası altında hizmete geçireceğiz" diye belirtti.

Estetik ve Konforun İş Dünyasına Açılan Kapısı Ağaoğlu My City Hotel
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda  iş dünyasının gittikçe yoğunlaştığı ve buna paralel olarak toplantı, seminer ve konaklama organizsayonlarının her geçen daha da önem kazandığı Ümraniye'de hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel, 114 oda, 220 yatak kapasitesi ve 8 adet toplantı salonuyla profesyonel iş dünyasının tüm ihtiyacına cevap veriyor. Toplantı salonları tam kapasite ile dolduğunda 800 kişiye hizmet verebilen otelde konukların memnuniyeti için tüm detaylar düşünülüyor.

Ağaoğlu My City Hotel şık ve konforlu bir konaklama imkanı yanında, uluslararası yarışmalarda birçok başarılar elde eden mutfak ekibiyle, damak tadında lezzeti arayanlar için özel menüler sunuyor. En son Londra'dan 29 madalya ile dönen Mutfak Şefi Rafet İnce ve ekibi otelin açıldığı günden bu yana dünya mutfağından menülerle misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Ağaoğlu, Anadolu Yakası'na iki otel daha yapacak
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren turizm sektörüne ise Ümraniye'deki Ağaoğlu My City Oteli ile giren Ağaoğlu, turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor. Grup Anadolu Yakası'nda iki şehir oteli daha yapacak. Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, "Şehir otelciliğinde farklı projelerimiz var. İstanbul'da araştırmalar yapıyoruz. İstanbul Anadolu yakasının en lüks ve en donanımlı toplantı salonlarına sahip otelimizi faaliyete geçireceğiz. Bu projeyi başka lokasyonlarda ve farklı konseptlerde inşa edeceğimiz 2 tane daha otel ile genişletmeyi planlıyoruz" dedi. Gümrükçü "Business Hotel" kategorisinde daha geniş gruplara hizmet verebilecek yatırımlar yapmayı hedeflediklerini açıkladı. Grubun ilk oteli olan Ağaoğlu My City Hotel, 114 oda, 220 yatak kapasitesi ve 8 toplantı salonundan oluşuyor
Sabah

Turizmi sevdi iki yeni otel projesine start verdi
Ağaoğlu Şirketler Grubu, `business otel' ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirdiği Ağaoğlu My City Hotel'in ardından iki yeni otel projesine daha başlıyor

Son 4 yılda özellikle Anadolu yakasında iş dünyasının hızla gelişiminden doğan  konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağağolu'ndan "Business Otel" konseptiyle iki yeni otel daha projelendiriliyor. 

Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, "Şehir otelciliğinde farklı projelerimiz var. İstanbul'da bu anlamda araştırmalar yapıyoruz. Ataşehir'de yine My World ile başlayan ve My Towerland ile genişleyen nitelikli konut alanlarımızın merkezinde olacağız. Farklı lokasyon ve konseptlerde 2 yeni oteli daha bünyemize katmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel, 114 oda, 220 yatak kapasitesi ve 8 adet toplantı salonuyla özellikle profesyonel iş dünyası ağırlıklı hizmet veriyor. Otel, toplantı salonları tam kapasite ile dolduğunda 800 kişiye hizmet verebiliyor.

`Yemekte çok başarılılar'
Dünya Aşçılar  Konfederasyonu (WACS) tarafından 2010 yılı başında 27'ncisi düzenlenen Le Salon Culinaire International de Londres yarışmasında Ağaoğlu My City Culinary Team Türkiye'yi bireysel olarak temsil eden tek takım olmuş ve 29 madalya kazanmıştı.

Öte yandan, Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından mayıs ayı içinde Başkent Aşçılar ile Turizm Birliği Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği CHEF 8'in bu yıl konukları arasında Ağaoğlu MyCity Hotel baş aşçısı Rafet İnce'de bulunmuştu. Rafet İnce, sergilediği yemekler ve sunumla törene katılan herkesin beğenisini kazanmıştı.
Emlakkulisi


Geri Dön