26 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan enerji, madencilik ve turizm atağı!

Ağaoğlu'ndan enerji, madencilik ve turizm atağı!

Ağaoglu Şirketler Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu icra kurulunun başkanlığına getirilen Önder Halisdemir, yaptığı açıklamada enerji,turizm ve madencilik sahalarında da önemli ataklarının olduğunu söyledi.




Ağaoglu Şirketler Grubu, yatırım holdingine dönüşmek için yeniden yapılandı. Şirketteki yeni yapıda oluşan icra kurulunda başkanlığa ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlügü'nden ayrılan Önder Halisdemir getirildi. 

Ağaoglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoglu kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attıklarına işaret ederek, "Bu doğrultuda bir icra kurulu oluşturuyoruz. Başkanlığa da, daha önce İstanbul Uluslararası Finans Merkezi gibi projelerde ortak mesai yaptığımız Dr. Önder Halisdemir'i getirdik. Yaratıcı iş fikirleri geliştirebilen, hesaplı risk almayı öngörebilen, girişimci bir kişiliği var. Şimdi yönetim katında gençleşerek, dinamizmimizi pekiştireceğiz." dedi. İcra kurulu başkanı olarak göreve başlayan Önder Halisdemir ise Ağaoglu Şirketler Grubunun ilgi alanını daha çok gayrimenkul konusunda oluşturduğunun bilindiğini hatırlatarak, "Ancak enerji alanında, turizm ve madencilik sahalarında da çok önemli pozisyonları var. Aynca daha çok bir yatırım holdingine dönüşümde Sayın Ağaoglu ile mutabık kaldık. Grubun ana faaliyet konusu gayrimenkul alanının çeşitli disiplinlerinde de ülkemiz ve dünyada yapılacak çok iş, geliştirilecek ve piyasaya derinlik sağlayacak çok enstrüman ve katacak çok değer var." açıklamasında bulundu. Ağaoglu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ise Halisdemir ile müşterek proje çalışmalarında bulunduklarını hatırlatarak, "Halisdemir, deneyim ve yeteneklerinin yanında inovatif fikirleri ile de grubumuzun gücüne güç katacaktır. Kendisinin icra kurulu başkanı olarak bünyemize katılmasını kurumsallaşma yolunda attığımız önemli bir adım olarak değerlendiriyorum." açıklamasında bulundu. 

Ağaoglu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "Ağaoglu Grubu'nun enerji, turizm ve madencilikte önemli pozisyonları var." dedi. 


Zaman


Geri Dön